Andreea Bălan le-a adus hainele ei surorilor de la Bambi, ca să poată cânta piesa ”Caravanele” a fostei trupe Andre, la Te cunosc de undeva.

Sâmbătă, 25 aprilie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”, Denisa și Raluca de la Bambi se vor transforma în… Andre și vor interpreta piesa “Caravanele”.

Pentru ca cele două surori de la Bambi să semene cât mai bine cu originalele, Andreea Bălan le-a adus acestora haine și încălțăminte cu platforme din garderoba proprie.

“M-a emoționat teribil momentul lor. M-a făcut să-mi aduc aminte cu dragoste de perioada copilăriei și adolescenței mele… Raluca și Denisa s-au comportat la începutul piesei ca în perioada noastră bună, în care eu și Andreea Antonescu ne înțelegeam bine apoi, mai la finalul cântecului, ca în perioada în care între noi se desfășura deja o luptă pentru centrul scenei”, povestește Andreea, de la masa juriului.

Cât de bine le vor imita Denisa și Raluca Tănase pe Andreea Bălan și Andreea Antonescu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 25 aprilie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”.