Baia este o camera din locuinta noastra care are nevoie de schimbari mai mereu. Fie ca inlocuim cada cu o cabina de dus, vrem sa avem alta gresie si faianta mai colorata sau in nuante mai deschise, in baie e mereu rost de transformari si de reamenajari. Cu fiecare modificare facuta ne vin idei noi, ceea ce era la moda acum un an nu mai e acum, apar mereu tot felul de materiale si elemente care pot ajuta la obtinerea unor decoratiuni interioare deosebite pentru baia noastra. Daca mobilierul il schimbam mai rar, cand vine vorba de gresie si faianta schimbarea poate avea lor si o data la doi sau trei ani.

Schimbare, schimbare si iar schimbare…dar de ce?

De ce facem aceasta schimbare? In primul rand, pentru ca ne cam saturam de monotonie, in baie ai nevoie de o dinamica destul de mare pentru a te simti bine in timpul petrecut in ea. In al doilea rand, pentru ca inlocuirea unor elemente deteriorate sau peste care timpul a trecut si a lasat urme de uzura poate schimba total modul in care arata baia, ii poate da un aer fresh si usor de amenajat la nevoie. In al treilea rand, ne place sa inlocuim gresie si faianta cat de des putem si pentru ca sunt materiale ale caror calitati incep sa se piarda pe masura ce implinesc o anumita varsta.

Cand ne apucam de dat jos vechea gresie sau faianta este bine sa stim deja cam ce vrem sa facem, sa alegem materiale de calitate si cu finisaje cat mai bune pentru a avea o baie cat mai frumoasa la final. Gresia si faianta sunt destul de ieftine, producatorii au scos pe piata o multime de variante si culori, cromatica poate fi combinata in cele mai variate moduri in asa fel incat ceea ce obtinem sa fie cu totul si cu totul original.

Pe Dalet Bath gasiti gresia si faianta potrivita pentru baie si idei de amenajare furnizate de catre specialisti in domeniu

Gusturile nu se discuta, insa cand optati pentru gresie si faianta este bine sa nu va orientati catre culori prea stridente si combinatii de materiale de proasta calitate. Materialele trebuie sa fie de la producatori de top si sa aiba si garantie. Dalet Bath este o firma specializata in idei de amenajari bai si produse si materiale pentru amenajari care ofera la preturi bune gresie si faianta de calitate, toate marimile si culorile, cu livrare rapida direct din stoc si conditii avantajoase de achizitie.

Fiecare model de gresie sau faianta are in descriere dimensiunile si o fotografie relevanta cu suprafata acesteia pentru a se vedea exact finisajele. Preturile sunt pentru toate buzunarele, pe site-ul oficial al firmei gasiti si idei de amenajari, puteti solicita ajutorul consultantilor specialisti ca sa alegeti gresia si faianta potrivite pentru tipul de baie avut. In permanenta apar produse noi pe stoc, cautarea in site e simpla, modalitatile de plata sunt diverse, de la plata in numerar si card pana la plata cu ordin de plata. Stocurile sunt indicate pe site in permanenta, Dalet Bath are informatii actualizate despre toate produsele pe site, orice informatie suplimentara poate fi aflata de la consultanti telefonic sau online.