Incepand de azi, 13 iulie, unul dintre cele mai indragite seriale turcesti, “Bahar: Viata furata” (titlul original: O Hayat Benim), debuteaza cu un nou sezon, la Kanal D. Productia se va difuza de luni pana vineri, de la ora 20:00.

Telespectatorii vor putea urmari continuarea fascinantei povesti de dragoste a celor doi protagonisti, Bahar (Ezgi Asaroglu) si Ates (Keremcem), condimentata cu noi intrigi si rasturnari de situatie, menite sa tina telespectatorii cu sufletul la gura.

Fanii indragitului serial o vor regasi pe Bahar, protagonista serialului, inasprita de necazurile prin care a trecut dar, totodata, mai hotarata ca oricand  sa isi refaca viata si sa recastige tot ceea ce a pierdut in ultimii ani.

Proaspat eliberata din inchisoare, frumoasa Bahar abia asteapta sa isi revada sora, pe Efsun, devenita, intre timp, o prospera femeie de afaceri, cu o familie fericita. Bahar, care a pierdut totul in ultimii ani, nu poate trece peste durerea pierderii fiicei ei, insa singura care ii mentine speranta vie pentru a merge inainte este Nuran, cea pe care o cunoaste ca fiind nepoata ei.

Ceea ce nu stie Bahar este faptul ca eliberarea ei din inchisoare inseamna sfarsitul vietii fericite si inceputul nelinistilor pentru Efsun.

Asistam la un incredibil joc al destinului: doua mame, Bahar si Efsun, si o fetita nevinovata prinsa la mijloc. O singura intrebare isi cauta raspuns: oare va reusi Bahar sa recupereze tot ce a pierdut?

Nu ratati un nou sezon al serialului fenomen “Bahar: Viata furata”, care incepe astazi, 13 iulie, si va fi difuzat de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D!