Probabil bagajele pentru vacante nu mai sunt atat de dificil de pregatit. Te-ai obisnuit deja cu faptul ca ai nevoie de o lista cu cele mai importante lucruri, iar mai apoi trebuie sa le impachetezi intr-un mod cat mai eficient, asa incat sa incapa toate intr-un bagaj cat mai compact.

Dar cum impachetezi eficient bagajele pe care le trimiti prin intermediul agentiilor de transport de colete in strainatate? Pentru a impacheta eficient si livra in siguranta bagajele ai nevoie de materiale de impachetare sigure, materiale de protectie, de etichete pentru semnalizare, dar si de indicatii.

GHID UTIL PENTRU IMPACHETAREA COLETELOR

1.AMBALAREA

Foarte important atunci cand trimiti colete celor dragi, in strainatate sau in tara, este sa alegi ambalajul potrivit. Cea mai buna alegere este o cutie de carton, pe care ar trebui sa evidentiezi mesajul „colet fragil”. In acest fel, cei care se ocupa de transport, vor fi mai atenti cu coletul tau, decat daca nu ar fi nimic inscriptionat pe el. Presupunem ca ai de trimis pachete din Romania catre Anglia, o cursa lunga, un autocar plin si alte zeci de colete pe langa ale tale. Probabilitatea ca pachetele tale sa ajunga distruse este destul de mare daca nu folosesti ambalaje corespunzatoare. Agentia de transport colete Romfour chiar recomanda sa impachetezi foarte bine produsele pe care le trimiti, pentru a evita evenimentele neplacute.

2.SIGILAREA

Pachetele trebuie sigilate cu banda adeziva, nu cu franghie sau sfoara deoarece acestea se pot rupe. Dupa ce le-ai sigilat, este obligatoriu sa notezi pe colet datele de contact ale destinatarului, cu litere mari si lizibile.

  1. PROTECTIA

Cand vorbim despre protectie, nu ne referim doar la protejarea exterioara a coletului. Poate trimiti pachete in strainatate care contin produse fragile, precum vinuri sau bauturi traditionale. Acestea trebuie separate pentru a nu se sparge. Folia cu bule de aer sau pernutele de aer sunt doar doua dintre modalitatile de protectie interioara.

  1. UMPLEREA SPATIILOR GOALE

Dupa ce ai asezat frumos toate produsele in colete, cu siguranta raman spatii goale. Acestea trebuie umplute pentru a nu lasa loc produselor sa „o ia la plimbare” prin pachete. Hartia mototolita este solutia optima. Aceasta poate preveni deplasarea produselor si nu este deloc costisitoare.

In ceea ce priveste livrarea pachetelor prin intermediul agentiilor care au servicii de transport de colete, eficienta nu consta in modalitatea de aranjare a produselor, ci mai mult de modul de ambalare. Fiecare isi doreste ca pachetele lor sa ajunga in siguranta la destinatari.

Daca si tu obisnuiesti sa trimiti pachete in strainatate, agentia de transport colete Romfour iti pune la dispozitie curse regulate catre diverse orase din Europa. Fie ca trebuie sa trimiti pachete din Romania catre Anglia, Germania, Italia sau Franta, totul e acum mai simplu prin Romfour. Agentia dispune de oameni dedicati, care depun eforturi pentru prealuarea si livrarea coletelor la timpul estimat si in siguranta, cu ajutorul unui sistem tehnologic modern, care simplifica intregul proces.