Sâmbătă, 4 aprilie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”, Raluca și Denisa Tănase, de la Bambi, se transformă în surorile Salazar de la Azucar Moreno, personaje pe care le consideră foarte apropiate de sufletul lor.

„Ne-am regăsit în povestea lor. Și chiar am plâns amândouă când am urmărit un interviu în care povesteau printre altele că, fiind surori, nu se vor despărți niciodată. Ne asemănăm cu ele din multe puncte de vedere. Și ele au plecat de jos și apoi, prin ceea ce au făcut și-au ajutat părinții, și noi am plecat de jos și apoi ne-am ajutat părinții… Deși ne-am speriat foarte tare atunci când am aflat că vom cânta spanish flamenco, pentru că nu am mai cântat niciodată așa ceva, într-un final, a ajuns să ne placă foarte mult. Dintre personajele care ne-au picat până acum la ruletă, surorile Salazar de la Azucar Moreno sunt cele mai apropiate de sufletul nostru”, ne-a declarat Denisa.

Cum au comentat jurații transformarea celor două surori de la Bambi, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 4 aprilie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”.