Nu mai este de multă vreme o necunoscută faptul că articolele vestimentare sunt la mare căutare. Nici prejudecăţi nu prea mai sunt din acest punct de vedere. Avem o piaţă educată, pretindem că trăim în lumea modernă, aşa că hainele la mâna a doua sunt doar o alternativă a celor noi.

Hainele second hand, la mare căutare

Indiferent de vârstă, fiecare categorie de consumatori îşi doreşte la un moment dat mai degrabă achiziţia de haine second hand decât de cele noi. Motivele sunt diverse, de la resursele financiare uneori limitate şi până la ceea ce ţine de accesibilitatea unor branduri. Da, controversat sau nu, se pare că un motiv în plus pentru a fi pro acestei metode de shopping se referă la modul în care te flatezi cumpărându-ţi o haină de la un mare brand de pe piaţă. În mod normal casele de modă scot la vânzare hainele la preţuri exorbitante aşa că singura variantă pentru unii este să prindă o ofertă în formula de second hand.

Hainele outlet

Un alt concept destul de popular se referă şi la acele articole vestimentare de tip outlet. Se referă concret la articolele ce le rămân producătorilor ca surplus, cele care rămân ca şi lichidări de stocuri. Pot fi şi ele de branduri diverse. Spre exemplu ofertele celor de la www.outletstock.ro includ Sorbet, Vero Moda, Miss Sixty, Lee, Folia şi multe altele. Practic, nu este vorba de a scădea din pretenţii, de a face compromis cu privire la calitatea produselor. Pe departe.

Cum funcţionează sistemul în regim de afacere

A deţine un magazin cu haine second hand sau outlet înseamnă şi nevoia de a găsi un furnizor. Aşa că sursa este de cele mai multe ori un depozit, de unde hainele se cumpără en-gross. Exact aşa cum spuneam de www.outletstock.ro. Dacă mai ai şi pretenţii sau pur şi simplu eşti la început, e clar: îţi vei dori ajutor, asistenţă din ideea că eşti în căutare de perfecţiune însă e cam greu de atins. Nici nu ştii cu ce să începi şi spre ce să te orientezi. Aşa că îţi va fi de folos să ai parte de ajutor, ceea ce se întâmplă în cazul unor depozite cu prestanţă.

Avantajele unor astfel de magazine se văd în timp. Clienţii revin pentru că ştiu că aici îşi vor găsi mereu o alternativă la ceea ce înseamnă piaţa de articole vestimentare. Unii pun strict accent pe partea financiară, considerând că hainele noi sau colecţii noi nu sunt mereu accesibile aşa cum au ei nevoie. Alţii se gândesc la acel echilibru calitate-preţ şi în locul unei etichete de mall preferă să aibă una de brand, deşi haina cu pricina nu este din ultimele colecţii.

Contează să îţi placă, să îţi defineşti garderoba şi ceea ce alegi să te mulţumească, spun clienţii.