Poate a venit momentul sa te intrebi daca o masina personala nu ti-ar face viata mai usoara. Vara este net mai usor sa impachetezi fie pentru munte sau mare, intr-un portbagaj care e doar al tau, decat sa cari mereu cu tine bagaje la tren, care te lasa departe de cazare. Daca este sa luam partea financiara, de multe ori iesi mai in castig avand propria masina decat apeland la mijloace de transport in comun.

Totusi, poate nu iti permiti o masina noua, si in acelasi timp nu vrei sa iti asumi riscul de a cumpara o masina la mana a doua. Din acest motiv, vrem sa vorbim astazi despre beneficiile unui leasing auto second hand.

Beneficiezi de cele mai bune oferte

Companiile la care poti apela pentru leasing auto second hand functioneaza in majoritatea timpului ca si brokeri independenti de masini. Insa acest lucru inseamna un punct pozitiv pentru tine, deoarece astfel poti cere si poti primi cele mai bune oferte de pe piata, fara sa ramai cu gaura in buzunar.

Poti avea parte de masina visurilor tale

Partea cea mai buna la leasing auto second hand este ca poti conduce masina la care visezi, nu doar masina pe care ti-o permite salariul. Toate masinile ce ajung la un program de leasing trec printr-o verificare tehnica serioasa, pentru a-ti asigura tie siguranta maxima la condus. In acelasi timp insa, financiar vorbind, platind leasingul, platesti de fapt factorul de depreciere al masinii, fara alte taxe ascunde.

Fara compromisuri

In cazul leasingului pentru auto second hand nu exista riscuri ascunse. Alegi o masina sigura, spre deosebire de o masina la mana a doua cu care ai avea mereu dubii. O masina in leasing nu te va lasa la greu si nu te vei trezi subit cu defectiuni tehnice costisitoare.

Corect din punct de vedere financiar

Cel mai mare aspect negativ cand vine vorba de o masina noua este factorul de depreciere. Astfel, chiar daca tu platesti o suma mare de bani initial, nu vei putea recupera suma pe viitor, deoarece in doi ani masina poate ajunge la jumatate din costul sau initial. Poate cunosti zicala „daca ii creste valoarea, cumpar-o, insa daca se depreciaza, ia un leasing”. Ei bine, nu se spune degeaba. Astfel, cu leasing auto second hand platesti exact pentru cat timp folosesti masina, fara alte compromisuri.

Poti alege masina dorita, nu masina pe placul buzunarului

Chiar daca nu ne place sa recunoastem, aspectul financiar este destul de important cand vine vorba de alegerea unei masini, fie ca vorbim de BMW rulate, Volvo sau alte branduri la mare cautare. Problema este ca in cazul masinilor la mana a doua, din motive financiare, pot aparea riscuri. Insa cu leasing auto second hand nu iti asumi aceste riscuri, astfel ca poti sa alegi o masina sigura, pe placul tau. In plus, astfel poti beneficia si de dotarile maxime, pe care altfel nu le-ai regasi la masinile rulate de pe piata. Iar cand vine vorba de o masina noua, orice dotare in plus te va costa.

Acestea sunt doar cateva beneficii legate de alegerea unui program de leasing auto second hand. Pentru a afla mai multe, iti recomandam sa arunci o privire asupra site-ului celor de la auto-leasing.ro, unde vei putea beneficia de o oferta vasta si pe placul oricarui buzunar. Alege chiar azi masina la care visezi!