Avantajele unei saltele cu Aloe Vera

Spuma de Aloe Vera este unul dintre cele mai moderne materiale utilizate în prezent în producția de saltele. Unicitatea spumei se datorează faptului că aceste microcapsule de aloe sunt utilizate în timpul producției. Microcapsulele de aloe sunt activate în funcție de greutate și temperatură. Aloe Vera creează un climat de somn sănătos – nefavorabil pentru microorganismele dăunătoare.

Proprietățile Aloei Vera sunt cunoscute omenirii de foarte mult timp. Aloe este utilizată pe scară largă în medicină, industria cosmetică și acum și în producția de saltele, deoarece are proprietăți vindecătoare. Spuma de Aloe Vera susține regenerarea pielii umane și este responsabilă pentru detoxifierea organismului uman.

Salteaua cu Aloe Vera – de ce merită să o alegi?

În prezent, pe piață există o selecție foarte mare de saltele. Deci, cum o alegi pe cea potrivită? În primul rând, este important ca fiecare să aleagă individual salteaua pentru nevoile sale și propriul sentiment de confort. Salteaua trebuie să fie confortabilă și ergonomică pentru utilizator. Acestea sunt caracteristicile de bază ale unei saltelele cu spuma de Aloe Vera.

Folosind o saltea cu Aloe Vera poți ajunge în armonie cu natura, căci acest model este extrem de elastic, poți fi sigur că dormi perfect în fiecare noapte. În compoziția sa nu conține componente dăunătoare pentru mediu, este neutră din punct de vedere chimic si nu atrage microorganisme si alergeni . Respirabilitate ridicată înseamnă că ești înconjurat de aer, ceea ce este foarte important pentru piele și gestionarea adecvată a umidității.

Te întrebi cui îi sunt recomandate aceste saltele cu Aloe Vera? Iată cine ar trebui să le aleagă:

  • cei cărora le place să doarmă confortabil în fiecare noapte
  • cei care au probleme cu durerile de spate( care de multe ori pot apărea datorită unei saltele nepotrivite)
  • cei care suferă de diverse alergii
  • cuplurile, pentru că nu apar denivelări pe suprafața ei
  • cei care își doresc o saltea de calitate, care rezistă mulți ani fără a se deforma.

Husa cu Aloe Vera pentru saltea

Pentru a spori efectul aloe vera, merită să alegi o husă de saltea adecvată. Producătorii oferă huse cu Aloe Vera care conțin enzime, minerale și aminoacizi. Aceste ingrediente au un efect foarte bun asupra pielii și sporesc efectul relaxant al somnului. Husele Aloe Vera pot fi comandate in orice dimensiune, pentru toate tipurile de saltele și sunt de obicei cu fermoar.

Sunt potrivite pentru spălare la temperaturi de până la 60 de grade! Datorită posibilității de spălare, ești capabil să menții un microclimat sănătos al somnului.