Creatorii si designerii care au conceput si realizat patuturi pentru copii au creat o serie de modele ce pot fi utilizate cu succes atat in locuinta, cat si in cazul in care trebuie sa va deplasati cu cei mici in alte locuri pentru o perioada mai mare de timp.

Daca sunteti in postura de a alege un patut pentru bebelus si copilul de pana in 3-4 ani, va recomandam cateva modele de patuturi pliabile excelente ca fiabilitate si confort.

Demensiunile lor diferite, va ofera posibilitatea de a alege modelul adaptat spatiului din locuinta de care dispuneti. Va prezentam cateva tipuri de patuturi de success care au fost in topul cerintelor clientilor de pana acum. Unul dintre acestea este “Patutul Dolce Sogno” realizat pe structura metalica, rezistenta si pliabila.

Laturile sunt invelite in material textil rezistent si lavabil, are incastrata pe laterale plasa rezistenta ce permite observarea celui mic din unghiuri diferite ale camerei. Picioarele stabile garanteaza siguranta in utilizare atat ca patut, cat si ca tarc de joaca, iar la doua dintr eele sunt montate roti cu sistem de franare pentru manevrarea rapida a acestuia in alt loc din camera.

Pe una dintre lateralele scurte are sistem de inchidere cu fermoar ce permite accesul liber al copilului in si din patut, cand acesta mai creste. Asigura posibilitatea fixarii inaltimii saltelei din dotare pe unul din cele doua nivele de inaltime in functie de varsta bebelusului, si are sistem dublu de fixare ce exclude plierea accedeintala.

Pe una din laturi are un buzunar lateral pentru depozitarea unor accesorii ale bebelusului sau jucarii ale copilului mic. Structura sa rezistenta, protectia laturilor superioare cu material lavabil si rezistent asigura spatiul necesar exersarii de catre copil a mersului, a ridicarilor in pozitie bipeda sau un spatiu sigur de jaoca. Accesorizat cu masa de infasat si arcada pentru jucarii, este disponibil in trei variante coloristice.

Un alt model de patut pliabil ce poate fi simplu montat sau demontat in vederea transportului este” Patutul Contour Electra – Blackberry Spring”. Realizat in doua nuante coloristice, mov si galben, poate fi utilizat pentru baieti sau fete.

Structura sa rezistenta are 6 picioare de prijin, dintre care doua prevazute cu roti pentru manevrare usoara. Este accesorizt pe laterale cu plasa fina incastrata in materialul rezistent si lavabil, masuta de infasat detasabila, arcada cu jucarii detasabila pentru distractia bebelusului si cu mecanism ce poate fi utilizat pentru optiunea vibratii, muzica si leduri pentru veghe pe timp de noapte.

Se recomanda achizitionarea unei saltelute cu dimensiunile 95 cm x 65 cm. Este un model elegant, reprezinta spatiul de somn, de joaca si de odihna al bebelusului in locuinta sau in calatorii. Se pliaza compact si se transporta usor in geanta speciala in care se livreaza.

„Patutul pliant cu sistem de leganare Travel Kid Rocker” are caracteristicile celor la care am facut referire mai sus, se livreaza cu salteluta, dar are si sistem de leganare cu optiunea de blocare a acesteia. Designul elegant, culorile si functionalitatea il recomanda ca produs de top.