Hipoacuzia este o afectiune care poate atinge persoane de toate varstele, incepand de la bebelusi si pana la batrani. Desi cauzele hipoacuziei pot fi variate, solutia este una simpla: folosirea unui aparat auditiv WeSound.

Recomandate de specialisti si realizate cu cele mai performante tehnologii, aceste aparate permit recuperarea unuia dintre cele mai importante simturi umane.

Recomandam folosirea de aparate auditive reincarcabile pentru majoritatea afectiunilor

Pierderea auzului nu este o afectiune care se opreste la urechi. Multe persoane in varsta care sufera de hipoacuzie se plang si de alte probleme de sanatate printre care amnezia sau chiar dementa.

Copiii, in special, pot experimenta izolarea sociala, care este unul dintre cele mai evidente pericole. Lipsa auzului le poate sugera celor din jur faptul ca nu sunt interesanti, astfel incat isi vor indrepta atentia in alta directie.

Specialistii atrag atentia si asupra faptului ca oamenii afectati de hipoacuzie simt nevoia sa se retraga din majoritatea activitatilor sociale, care i-ar pune in legatura cu ceilalti. Acest comportament poate duce in timp, la singuratate si depresie.

Beneficiile folosirii de aparate auditive reincarcabile sunt evidente, avand in vedere experienta pe care o avem cu alte aparate reincarcabile.

Oricine a folosit un telefon mobil stie cat de facil este sa il pui noaptea la incarcat iar dimineata sa il poti folosi la capacitate maxima.

De asemenea, oricine are copii mici, stie cat de mult prefera jucariile care functioneaza cu acumulatori fata de cele care au baterii de unica folosinta. Folosirea acumulatorilor este mult mai facila, neavand in permanenta grija unor baterii de schimb fara de care aparatura nu poate functiona.

Principiul este acelasi si atunci cand alegem aparate auditive reincarcabile. Avand o baterie pe baza de Li-Ion, aceste aparate asigura o autonomie intre 19 si 24 de ore, in functie de model.

Deoarece beneficiaza de tehnologii de ultima generatie, folosind aparate auditive reincarcabile putem beneficia de pana la 4 zile de mobilitate, fara sa fie nevoie de o priza.

Printre specificatiile tehnice pe care le regasim la aparate auditive reincarcabile mentionam:

  • Incarcare wireless
  • Incarcare rapida de 30 de minute ce ofera autonomie de 5 ore
  • Kit de incarcare completa in 3 ore
  • Conexiune directa cu telefon & TV sau alte dispozitive conectate prin Bluetooth
  • Auditia propriei voci

 

O baterie puternica in care putem avea incredere

Tehnologia bateriilor litiu-ion reprezinta cea mai recenta generatie de baterii reincarcabile. Este recunoscuta ca avand o autonomie de functionare mult mai mare dacat a generatiilor anterioare de baterii reincarcabile.

Fiind utilizate pentru aparate auditive reincarcabile, aceste baterii ofera avantajele care erau pana nu demult apanajul exclusiv al telefoanelor, tabletelor sau al altor aparate fara fir.

In prezent, datorita acestei tehnologii litriu-ion, putem alege aparate auditive reincarcabile care dureaza mult mai mult la fiecare incarcare, fata de aparate auditive reincarcabile din generatiile anterioare, care foloseau baterii de unica folosinta.

Nu auzim cu urechile, auzim cu creierul

Din acest motiv, in cazul aparitiei hipoacuziei, este important sa putem beneficia de un aparat auditiv reincarcabil suficient de rapid pentru a putea tine pasul cu creierul. Aparatele de ultima geratie ofera acces constant la sunete 360 de grade, pentru a sustine modul in care creierul nostru percepe in mod natural sunetele.

Folosind aparate auditive reincarcabile putem renunta la castile clasice pentru a efectua convorbiri telefonice sau pentru a asculta muzica. Oferind o experienta stereo de inalta calitate, aceste aparate auditive reincarcabile pot fi conectate si la TV pentru a urmari confortabil emisiunile preferate.

Toate aparate auditive reincarcabile beneficiaza de garantie. De asemenea, puteti apela la specialistii nostri pentru service aparate auditive, in cazul in care intampinati probleme in utilizarea acestor aparate.

Pentru a fi la curent cu toate noutatile legate de aparate auditive reincarcabile va asteptam pe site-ul www.wesound.ro