Oţelul inoxidabil este numit astfel datorită proprietăţii sale rezistente la coroziune şi la pete. Oţelul, în acest sens, nu înseamnă numai un material pentru lipirea roţilor, ci şi împiedicarea deteriorării treptate a agenţilor chimici şi fizici. Datorită acestor fapte, roţile din oţel inoxidabil de la Tente au 3 mari avantaje: igienă, aspect şi rezistenţă la activităţi sau piese de mobilier grele.

Igienă. Oţelul inoxidabil are un material denumit crom, care este rezistent la intemperii şi care limitează obiectele să rămână pe suprafaţa acestuia, astfel încât orice pată nu va fi o problemă mai ales în condiţii de muncă, unde igiena este prioritară.

În spitale, laboratoare şi alte instituţii similare, petele de pe roţi sunt singurul defect admis, tocmai pentru că sunt extrem de uzate. Acesta este cazul în care, în timpul sterilizării altor tipuri de roţi se pot reţine particule sau microorganisme nedorite sub echipamente ce nu sunt niciodată observate cu ochiul liber. Dezinfectarea este utilă mai ales în cazul în care se doreşte împiedicarea răspândirii microbilor şi a bacteriilor şi se aplică pentru fiecare instrument şi echipament dintr-un spital, laborator sau instituţie de sănătate. La domiciliu, părinţii favorizează, de asemenea, dezinfectarea şi curăţarea roţilor de la mobilier prin utilizarea uleiului de ricin.

Aspectul. Suprafaţa roţilor din oţel inoxidabil este întotdeauna strălucitoare şi uşor de întreţinut. Rolele din oţel de la Tente sunt o alegere perfectă pentru diverse locuri de muncă, care necesită un aspect clasic şi modern. Cele mai multe echipamente de înaltă tehnologie au role din oţel inoxidabil ataşate pentru a proiecta un aspect sofisticat considerabil, astfel încât să dea un plus de valoarea camerei. Acelaşi lucru poate fi abordat şi în domeniu roboticii, unde fiecare robot sau personal care lucrează în robotică utilizează roţi din oţel inoxidabil pentru o imagine din filmele ştiinţifico-fantastice. Cu siguranţă sunt utilizate şi alte tipuri de role şi de roţi, dar acestea sunt cele mai cunoscute şi în plus de aceasta, se impun ca fiind şi parte din categoria de role pret cu avantaje din toate sensurile, de la calitate la eficienţă.

Activităţi grele. Tente oferă cele mai rezistente roţi de oţel utilizate în cele 4 domenii principale de activitate ale societăţii şi anume: domeniul medical, domeniul instituţional, domeniul industrial şi al industriei grele. Fiecare categorie din setul de role este special proiectată pentru a se aplica perfect domeniului de activitate.

În afară de igienă şi de aspectul elegant, roţile şi rolele de la Tente posedă, de asemenea, o mare durabilitate. Ceea ce înseamnă că rolele din oţelul inoxidabil sunt ideale pentru situaţii corozive, pentru domenii în care se utilizează căldura în mod excesiv şi pentru echipaje şi componente tehnologice grele. Raportul excelent putere-greutate al roţilor din oţel inoxidabil împreună cu gradul de coroziune ridicat, focul şi rezistenţa la căldură permit ca toate roţile din oţel să susţină expunerea la condiţii grele şi extreme de lucru.

Deşi roţile din oţel inoxidabil sunt relativ mai scumpe în comparaţie cu alte tipuri de roţi şi role, beneficiile derivate din utilizarea acestui tip de role sunt mult mai mari decât costurile sale. De fapt, se presupune că există doar câteva alternative pentru roţile din oţel inoxdidabil, dar care nu se compară din punct de vedere igienic, estetic sau al susţinerii activităţilor grele. Un alt plus pe care producătorul Tente il prezintă ţine şi de comanda şi livrare rapide, în cel mai scurt timp. Vizitarea site-ului este de mare folos pentru a decoperi toate avantajele şi tipurile de roti.