Avanpremieră cu fast pentru serialul “Secrete de familie” de la Kanal D!

Luni seara a avut loc evenimentul de lansare a serialului turcesc fenomen “Secrete de familie”, ce va avea premiera mâine seară, de la 20:00, la Kanal D!  Ziaristi, critici de film, vedete au fost prezenti la avanpremiera primului episod al productiei care va face în această toamnă senzație la Kanal D!

Evenimentul a avut loc într-un cinematograf din Capitală, iar cei prezenți s-au putut bucura de primul episod al acestei producții care a cunoscut deja succesul internațional. Cu o distributie excepțională, care reunește actori mari ai Turciei, un scenariu alert și o intrigă polițistă combinată cu poveste de dragoste, “Secrete de familie” promite să devină revelația toamnei in materiale de seriale.

Andreea Mantea, o împătimită a serialelor turcesti, a fost gazda evenimentului si le-a transmis celor prezenti câteva lucruri emoțioante din experiența ei de fan al producțiilor genului. Vedeta a menționat că serialul atrage prin modul în care îmbină povești pasionale și realiste din viața cotidiană, precum și prin selecția atentă a actorilor și modul autentic în care este redată viata protagonistilor.

“Recunosc, am tras cu ochiul și am văzut despre ce este vorba în serial. M-a prins încă de la primele cadre. În povestea de viață a personajelor ne putem regăși cu toții, iar relația dintre protagoniștii centrali, avocata și procurorul, este una foarte intensă”, spune Andreea Mantea.

Telespectatorii, cu siguranță, îl vor urmări cu sufletul la gură (n.r.- serialul “Secrete de familie”), este o poveste de dragoste incredibilă și persoanejele joacă magistral, scenariul este foarte bine articulat, construit astfel încât să te prindă în fața micului ecran și să trăiești alături de personaje fiecare clipă”, spune Simona Patruleasa.

“Sper să fie un fenomen, este o poveste faină… Și rezonez mult cu faptul că una dintre temele fundamentale ale acestui film este lupta pentru adevăr. (…) Ce pot să vă mai spun, dincolo de distribuția excepțională, este că acest serial e filmat în Istanbul;  pentru toți cei care iubesc acest oraș este wow”, spune Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii “40 de întrebări”.

Ilinca Vandici, prezentatoarea “Bravo, ai stil!” a fost, de asemenea, pe covorul roșu, la evenimentul de lansare al serialui și a mărturisit că este captivată de scenariu, de povestea în care se pot regăși telespectatorii, precum  și de pleiada de actori celebri.

Ne plac poveștile de viață, ne place să ne regăsim în tot ceea ce urmărim. Actorii serialului <Secrete de familie>  sunt extrem de talentați și de frumoși! Serialele turcești de la Kanal D sunt atât de iubite de publicul din România!“, spune Ilinca Vandici.

” <Secrete de familie> este un serial care a cunoscut deja succesul internațional, actorii sunt foarte iubiți de public, scenariul îmbină intrigă polițistă cu o poveste de dragoste. Eu sunt o fană a culturii turcești, atât de mult aștept să văd acest serial, știu că va avea un succes. La mine în casă este o tradiție, când difuzăm seriale turcești la Kanal D, nu mișcăm din fotoliu!“, a adăugat și Raluca Bădulescu.

 Anca Ciota apreciază prospețimea poveștii și talentul actorilor, iar Ana-Maria Barnoschi a evidențiat emoția unică pe care serialul o transmite.

“Sper să mă surprindă așa cum m-au surprins și celelalte seriale turcești pe care le-a difuzat  Kanal D. Acestea au o emoție aparte, te ating la suflet. Sunt foarte mulți oameni care vor empatiza cu poveștile din serial”, spune Ana-Maria Barnoschi.

              “Povestea este fresh și sunt convinsă că va fi foarte iubita de public. Cred că oamenii se vor regăsi în anumite situații de viață expuse în producție. Totul e foarte intens”, a spus Anca Ciota.

Distribuția serialului este una cu totul specială, în prim plan strălucesc doi actori pe care publicul din România deja îi iubește: Pinar Deniz (cunoscută din serialul “Patria mea ești tu”, serial difuzat tot la Kanal D) și Kaan Urgancioglu, o celebritate și pentru România, după interpretarea cu totul remarcabilă din “Dragoste infinită”, producție ce a fost difuzată, de asemenea, la Kanal D. Personajele centrale sunt Ceylin (Pinar Deniz), o avocata curajoasă, dispusă să ocolească regulile pentru aflarea adevărului, și Ilgaz (Kaan Urgancioglu), un procuror cu o etică impecabilă, care acționează întotdeauna că la carte. Cei doi își unesc forțele într-un carusel de întâmplări complicate și rezolvarea unui caz de crimă. Serialul pune pe tapet situații de viață, alegeri dificile făcute de protagoniști, într-un carusel al întâmplărilor și  intorsaturilor de situație dramatice.