Aurelian Temisan a sustinut un concert Unplugged de zile mari luni, 26 iunie, in Sala Studio a Teatrului National din Bucuresti. Un concert live de doua ore, cu invitati pe masura: Nico, Paula Seling, Gabriel Cotabita si Cornel Ilie de la Vunk, dar care l-a solicitat la maxim.

Publicul l-a aplaudat frenetic si toata sala s-a ridicat in picioare! Chiar daca a avut o prestatie impecabila, vedeta nu s-a simtit extraordinar, din cauza unei probleme mai vechi de sanatate. Insusi Temisan spune zambind ca aceste concerte ale lui fac bine la casa sufletului, prin conceptul lor, si l-au cam pus la punct cu sanatatea. Astfel, daca dupa primul concert Unplugged din primavara a stat pe perfuzii timp de patru zile pentru a tratat o raceala mai veche, de data asta, dupa show-ul sustinut pe 26 iunie, Temi a trecut la…bisturiu!

Mai precis, Aurelian Temisan s-a operat, la doua zile dupa concertul Unplugged de la TNB, de dubla hernie inghinala. Mai mult decat atat, pentru ca nu avea voie sa faca efort, in sala, la spectacolul de pe 26 iunie s-a aflat chiar si medicul sau, pentru a se asigura ca artistului nu i se face rau in timpul concertului.

“Domnul doctor Liviu Mosoia care m-a operat a fost in sala, la concert, din doua motive: 1.Este iubitor de muzica si 2.Ca sa se asigure ca totul decurge normal.  Mi-a interzis sa fac miscari, sa car, sa cant, pentru ca a canta e un efort (si nu unul mic) si am resimtit asta dupa piesa cu parintii, am resimtit-o la propriu. Mi s-au taiat picioarele si mi s-a facut putin rau. La sfarsit, m-am aplecat si mi-am pus mainile pe genunchi, pentru ca nu mai puteam. Acum insa ma refac si sper sa fiu in forma maxima cat mai repede. Tin sa le multumesc in mod special celor care au fost alaturi de mine si m-au sustinut la concertul meu Unplugged de pe 26 iunie, de la TNB. M-ati coplesit! Ne vom revedea curand la un alt concert pe care il pregatesc pentru aceasta toamna, un frumos tribut Aurelian Andreescu!”, spune Temisan.