Când nimeni nu se mai aştepta, iată că şi în România se naşte speranţa schimbării. Un grup de tineri serioşi, inimoşi şi dornici de schimbare au pus bazele uni partid unic în România, ca şi alternativă la actuala clasă politică.

În timp ce securiştii se regrupează în partide şi partiduleţe, rupând din toate partidele şi încercând să prostească populaţia că ei sunt „oameni noi în politică”, o rază de speranţă apare şi pe cerul României.

Este primul partid construit în mod real de la zero, de către români care nu au mai fost în alte partide. Cei care fac parte din Partidul Noua Românie vor să producă surpriza la actualele alegeri europaralmentare. Vor să ofere românilor alternativa la actuala clasă politică coruptă şi nereformată, alcătuită din aceiaşi oameni oportunişti şi neprofesionişti.

PNR a început anul în forţă, cu sute de noi cereri de înscriere în luna ianuarie şi cu două noi Organizaţii înfiinţate, una în Canada şi alta la Vatra Dornei.

Noua Românie, singurul partid care nu primeşte în rândurile sale membri din alte formaţiuni politice şi nici traseişti politici, are în prezent 38 de Organizaţii Locale înfiinţate.

Te poţi alătura singurului partid curat din România, doar dacă ai minim 18 ani şi nu ai mai fost membru simplu în alt partid în ultimii şapte ani.

Poţi să te înscrii în Partidul Noua Românie, completând aici formularul online.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.