Printre atâtea rele și nenorociri, în România se mai produc și minuni. În timp ce mulți români nu mai speră la nimic bun și spun resemnați că nimic nu se mai poate schimba în țara asta, iată că lucrurile sunt pe cale să se schimbe radical și într-o direcție bună.

Patru tineri români au acut nebunia ca în urmă cu aproximativ doi ani să pună bazele unui proiect unic în România. Sătui să vadă ce se întâmplă în țară și că toate relele pornesc de la politicieni, s-au hotărât să se implice și să facă un lucru aproape imposibil: să viseze la o Nouă Românie.

Sebastian Popescu, Cosmin Grancea, Dan Truția și Cristian Drăghiceanu sunt cei patru tineri curajoși care au pus în 2015, bazele proiectului care va schimba definitiv România.

Au pornit patru în urmă cu doi ani de zile, iar acum au ajuns la câteva mii, iar numărul românilor care aderă la Noua Românie, crește de la o zi la alta.

Nu prea ați auzit de acest proiect din simplul motiv că nimeni nu are interesul să-i promoveze. Televiziunile sunt toate aservite politic, proiectul nu este finanțat de alte partide sau de oameni de afaceri cu interes. Sunt pe cont propriu și se dezvoltă treptat în funcție de fondurile provenite de la membrii din cotizații și donații.

Noua Românie, proiectul care va schimba radical România, își propune să facă, nu să tacă.

Politica este în tot și în toate, politica este sistemul prin care funcționează democrația într-o țară. Dacă vrei schimbare, trebuie să te implici. Dacă vrei să schimbi ceva trebuie să vii și cu soluția.

Actuala clasă politică trebuie schimbată cu una nouă, de tineri politicieni. Cum ei nu cresc peste noapte, zilnic în PNR, membrii învață ABC-ul politicii pentru ca în curând să poată conduce țara.

Putem avea autostrăzi dacă se elimină ”comisioanele” care triplează prețul autostrăzilor. Nu este nevoie de credite și împrumuturi bancare pentru construcția de autostrăzi. E de ajuns să atragi fondurile europene și să dirijezi o parte din fondurile colectate din taxele de drum și accizele la carburanți, pentru a construi anual, sute de kilometri de autostradă.

Însă totul se blochează în sistemul birocratic creat de actualii politicieni, care dau contracte cu dedicație, pe sume fabuloase, autostrăzile fie că nu există, fie că se surupă, iar românii sunt buni de plată.

Membrii PNR vor să reducă numărul de parlamentari, să introducă votul electronic, să transparentizeze banul public și să determine politicienii să reprezinte interesele statului român.

Noua Românie poate schimba definitiv România în bine doar dacă românii vor acest lucru. Dacă susțin acest proiect și dacă se implică în dezvoltarea lui.

Dacă ai minim 18 ani și nu ai fost membru în alt partid în ultimii 7 ani, și te-ai săturat să stai pe margine, înscrie-te în Noua Românie.

Pe site-ul oficial www.partidulnouaromanie.ro găsești informații despre Noua Românie, poți citi Statutul și Programul Politic al PNR. În prezent PNR are 23 de organizații, dintre care 4 în Diaspora în Marea Britanie, Italia, Spania și Germania.

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.