Moarte cruntă pentru cinci români. Au fost carbonizaţi într-o maşină din cauza unui accident rutier grav produs în judeţul Suceava.

 

Accidentul s-a produs miercuri dimineaţă pe DN 17, în localitatea Ilișești. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, în accident au fost implicate două autoturisme și un camion.

În urma impactului, unul dintre autoturisme a luat foc și a ars în totalitate, iar în interior pompierii au găsit cinci persoane carbonizate.

Din celelalte două vehicule au fost trei persoane rănite, una fiind transportată la spital, iar celelalte două primind îngrijiri medicale la fața locului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, Ionuț Epureanu, a declarat că accidentul a fost produs de un tânăr de 26 de ani conducea un autoturism pe DN 17, dinspre Suceava spre Gura Humorului, iar la intrarea în comuna Ilișești a pierdut controlul direcției de mers și a intrat într-o autoutilitară.

În urma impactului, autoturismul a luat foc și au murit atât șoferul, cât și cei patru pasageri care urmează să fie identificați.

sursa foto: suceavanews.ro