Echipa naţională de handbal feminin a României va întâlni reprezentativă Serbiei, vicecampioană mondială en-titre, în barajul pentru Campionatul Mondial din 2015.

Meciul tur se va juca în Serbia (Kraljevo) pe 6 iunie, urmând ca returul să aibă loc o săptămâna mai târziu la Cluj. Câştigătoarea dublei manşe se va califica la turneul final din Danemarca, din perioada 5-20 decembrie 2015.

Organizatorii au pus deja în vânzare biletele pentru meciul retur. Ele se pot achiziţiona online pe site-ul eventim.ro şi în reţeaua magazinelor partenere (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti). În acest moment, au mai rămas spre vânzare 4000 de bilete!

Preţuri bilete România – Serbia, Sala Polivalentă Cluj (stradă Uzinii Electrice), 13 iunie, ora 17:00

Categoria I: 30 lei preţ normal / 5 lei pentru copii sub 12 ani
Categoria ÎI: 20 lei preţ normal / 5 lei pentru copii sub 12 ani
Categoria III: 15 lei preţ normal / 5 lei pentru copii sub 12 ani
Categoria IV: 10 lei preţ normal / 5 lei pentru copii sub 12 ani

Organizatorii vor mai pune în vânzare bilete la Sala Polivalentă din Cluj cu câteva zile înainte de returul cu Serbia doar în eventualitatea în care biletele nu se epuizează până la acea dată.

Ţinând cont de experienţa Trofeului Carpaţi de la Cluj din luna martie, când cele 7200 locuri ale Sălii Polivalente au fost ocupate integral în ambele zile de competiţie, FRH îi invită pe iubitorii handbalului să îşi achiziţioneze din timp bilete la meciul retur cu Serbia.

România este singura ţară din lume prezentă la toate cele 21 ediţii precedente ale Campionatelor Mondiale. Federaţia Română de Handbal va invită să fiţi alături de tricolore pentru a păstra cu mândrie această tradiţie!

afis turneu