Al doilea turneul de tenis pentru amatori, din cadrul circuitului RTP, va fi organizat pe 8 octombrie 2017, la Tenis Club AMG din Bucureşti. Turneul este sponsorizat de site-ul de ştiri recentNEWS.ro, drept urmare va avea următoarea denumire „Recent NEWS Tenis Cup 2017” şi va fi un turneu de nivel RTP 50. 

După succesul înregistrat la primul turneu organizat pe 24 septembrie  în cadrul circuitului RTP, organizatorii turneului de tenis destinat amatorilor, au decis ca următorul turneu să se desfăşoare pe 8 octombrie.

Iubitorii tenisului de câmp sunt invitaţi să se întreacă în cadrul organizat, la fel ca şi jucătorii porfesionişti. Jucătorii care au minim 18 ani se pot înscrie până cel târziu pe 5 octombrie la Recent NEWS Tenis Cup, prin email la adresa office@tenispremium.ro la următoarele probe: simplu masculin, simplu feminin, dublu masculin, dublu feminin şi dublu mixt. Taxa de participare pentru proba de simplu este de 50 lei, iar pentru probele de dublu, 25 lei per jucător.

RTP asigură pentru fiecare meci arbitru de scaun şi copil de mingi, iar fiecare jucător primeşte o sticlă de 0,5 litri apă plată, o banană, un snikers şi un prosop(al doilea prosop se oferă celor care se califică în finala).

Încă din primul tur, jucătorii primesc premii în bani şi produse din partea sponsorilor cât şi puncte RTP în baza cărora se realizează clasamentul RTP pentru fiecare probă.

Încă de la prima ediţie RTP 50 se vor acorda puncte RTP care vor fi introduse automat în clasamentul RTP în dreptul fiecărui jucător.

Pe 8 octombrie, turneul RTP 50 se va organiza în Bucureşti la Tenis Club AMG din Durmul Belşugului Nr. 40-42.

Romanian Tenis Premium – RTP include şase tipuri de turnee atât pentru simplu masculin, simplu feminin, dublu masculin, dublu feminin şi dublu mixt, după cum urmează: RTP 50, RTP 100, RTP 250, RTP 500, RTP 1000 şi Turneul Campionilor.

Detalii suplimentare despre circuitul RTP puteţi găsi pe site-ul oficial www.tenispremium.ro

Prima ediţie a Exclusiv NEWS Tenis Cup 2017, turneu desfăşurat pe 24 septembrie în circuitul RTP – Romanian Tenis Premiu, rezerbat jucătorilor amatori, a reunit la start 31 de participanţi. Laurenţiu Ionescu s-a impus în proba de simplu masculin iar Andreea Avram în cea de simplu feminin.