Un bărbat înarmat cu un topor, a rănit grav joi seară, 7 persoane în Gara din Dusseldorf, Germania. Anchetatorii au reușit să-l prindă pe atacator.

Trei dintre cele șapte persoane rănite de atacator, sunt internate în spital în stare gravă. Autorul atacului suferă de „tulburări psihice”, transmite AFP, citată de Agerpres.

 Suspectul arestat și care a fost rănit este un bărbat în vârstă de 36 de ani, originar din fosta Iugoslavie, aparent suferind de probleme psihice„, a informat poliția într-un comunicat.

În jurul orei locale 20.50, agresorul a coborât dintr-un tren și a atacat călătorii aflați în gară. Potrivit forțelor de ordine, individul a sărit de pe un pod în timp ce încerca să fugă și s-a rănit grav în cădere.

Poliția germană a anunțat că a arestat un individ care a rănit joi seara mai multe persoane cu un topor, în gara centrală din Dusseldorf, transmite agenția Reuters, citată de Agerpres.

Purtătorul de cuvânt a adăugat că poliția a declanșat o anchetă pentru a stabili dacă au fost mai mulți agresori, fără să aibă mai multe informații în legătură cu acest subiect.

Elicoptere și un important dispozitiv polițienesc au fost desfășurate în jurul locului atacului.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei, Rainer Kerstiens, a declarat pentru Associated Press că mai mulţi suspecţi ar fi fugit şi sunt căutaţi de forţele de ordine.

Eram pe peron, aşteptam trenul. Trenul a venit şi brusc cineva a sărit cu un topor şi a lovit oamenii. Era sânge peste tot„, a declarat un martor pentru Bild.