Asociația Touched România și Opportune PR te invită la Atelierul de bijuterii hand-made Touched Collection, la Palatul Parlamentului, în zilele de 22 și 23 noiembrie, în intervalul orar 10:00-17:00.

Evenimentul are ca scop marcarea Zilei internaționale pentru eliminarea violenței împotriva femeilor și este dedicat mamelor și copiilor, victime ale violenței domestice, de la Centrul Maternal ”Casa Agar”.

În cele două zile de atelier, invitații vor avea posibilitatea de a-și da frâu liber imaginației pentru a crea cele mai deosebite bijuterii atât pentru ei, cât și pentru persoanele dragi lor. La stand sunt așteptate vedete care s-au alăturat misiunii Touched România de-a lungul timpului, bloggeri de fashion, beauty&style și parenting, precum și angajați ai Parlamentului.

Toate creațiile și bijuteriile vor putea fi achiziționate în baza unei donații, iar fondurile obținute vor fi direcționate către victimele violenței domestice adăpostite de Centrul Maternal Casa Agar.

Proiectul Touched Collection este conceptul Touched România, asociație care luptă împotriva violenței domestice. Povestea bijuteriilor hand-made a început în cadrul Centrului Maternal “Casa Agar” ca terapie prin artă şi creaţie, cu obiective și rezultate măsurate în persoana fiecărei mame prin valorificarea încrederii, a inițiativei, motivării și prin creșterea stimei de sine, iar astăzi cele mai abile dintre mame lucrează în manufacturare și distribuție.