Atac sânceros la o şcoală din Ploieşti. O profesoară a fost înjunghiată de un elev

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, exmatriculat din cadrul Liceului Spiru Haret din Ploieşti, a pătruns marţi, în incinta şcolii şi a înjunghiat un cadru didactic.

Profesoara Liceului „Spiru Haret” din Ploieşti a fost înjunghiată în abdomen, în fața cancelariei, de către Niţescu Mihai Alexandru, fost elev al liceului.

Un coleg al profesoarei a anunţat incidentul la 112 şi a cerut ajutor medical. Un echipaj de terapie intensivă mobilă s-a deplasat la liceul din Ploieşti şi i-a acordat asistenţă medicală profesoarei.

”Femeia de 43 de ani, cu plagă înjunghiată abdominală, stabilă hemodinamic, a fost transportată la Unitatea Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean Ploieşti’‘, a precizat Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova.

Potrivit Agerpres, agreosul ar fi fost exmatriculat anterior şi care era în stare de ebrietate la momentul comiterii infracţiunii.

După ce a înjunghiat-o pe profesoara de matematică, tânărul agresor a fugit dar a fost prins la scurt timp în preajma liceului, de către o echipă de jandarmi.

Jandarmii au găsit asupra tânărului un patent, o foarfecă chirurgicală, două topoare, un cuţit şi o sticlă cu alcool. Anchetatorii vor să stabilească acum circumstanţele în care fostul elev a pătruns cu armele albe în incinta liceului din Ploieşti.