Serbia este în stare de șoc după ce un elev de 14 ani a luat arma tatălui său, a mers la școala unde învăța și a făcut măcel. A reușit să ucidă 10 persoane. 

Adolescentul a deschis focul, miercuri, într-o școală din centrul capitalei Serbia, Belgrad, provocând moartea a zece persoane. Portarul școlii, o profesoară de istorie și opt elevi au fost uciși de către tânărul de 14 ani.

Alte 15 persoane au fost rănite, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Suspectul, un elev în clasa a VII-a, la  Școala Vladislav Ribnikar situată în centrul orașului Belgrad, a fost arestat în curtea școlii după ce a comis masacrul.

Criminalul a fost cu o seară înainte la o petrecere. Iar elevii, care au fost la aceeași petrecere cu autorul masacrului cu o seară înainte, au declarat că tânărul s-a comportat destul de normal și nu au observat nimic la el care să ridice suspiciunea că ceva nu este în regulă.

În momentul în care elevul a intrat în școală și a început să tragă la întâmplare, o parte din elevi au început să fugă și alții au sărit pe geam, încercând să scape cu viață din atacul armat.

Presa din Serbia relatează că elevul se afla sub influența drogurilor. Profesorii spun că acesta era un elev exemplar, iar părinții săi lucrează în sistemul de sănătate.