ASUS a lansat pe piața din România, ZenBook UX305, un laptop portabil puternic și elegant, ce are o grosime de numai 12,3 mm, este cel mai subțire laptop QHD+ de 13.3 inci din lume.

Laptopul portabil cântărește doar 1.2 Kg și dispune de un ecran IPS anti-reflex, ce oferă detalii uimitoare la rezoluția 3200×1800 pixeli.

Motorizat de noile procesoare Intel Core M și beneficiind de SSD-uri rapide de 512GB, UX305 este ultra-portabilul performant căutat de utilizatorii exigenți. Autonomia de până la 10 ore asigură libertatea de acțiune pe parcursul întregii zile.

ZenBook UX305 are un design suplu în formă de pană, construit din aluminiu solid, cu detalii trasate cu precizie de diamant.

Eleganță super-slim în culori deosebite

ZenBook UX305 are o nouă formă subtilă și rafinată ce încorporează ADN-ul ZenBook-ului clasic. Acesta afișează un design sub formă de pană, cu margini rotunjite și confortabile, ce relevă subtil silueta carcasei cu o grosime de 12,3 mm.

Tastatura este ergonomică, având un format standard și o dispunere optimizată a tastelor pentru scrierea confortabilă, cu precizie, în orice condiții de iluminare. Touchpadul mărit suportă Smart Gestures pentru controlul intuitiv în Windows 8.1.

Continuând tradiția Zenbook de a combina performanța cu luxul, acest ultra-portabil, ce cântărește numai 1,2 Kg, este disponibil în culoarea sofisticată a cristalului obsidian, cu semnătura Zenbook a finisajelor metalice concentrice sau alternativ, în albul ceramic pur, fin ca mătasea.

Putere pentru întreaga zi și conectivitate deplină

ZenBook UX305 este motorizat de noile procesoare Intel Core M, remarcabile din punct de vedere al puterii și al eficienței, ce oferă performanță fluidă în orice sarcină.

În combinație cu până la 8GB de memorie RAM și un SSD ultra-rapid de 512GB, UX305 oferă performanțe impresionante. SSD-urile performante cu interfață SATA 6Gbit/s, de șase ori mai rapide decât hard disk-urile tradiționale, ușurează sarcinile de la birou și lucrul cu fișiere multiple.

Designul ASUS pentru managementul termic avansat înlătură necesitatea unui ventilator, astfel încât UX305 este complet silențios și rămâne rece în orice condiții. Tehnologia ASUS IceCool menține temperatura la un nivel plăcut în zonele de contact, asigurând confortul utilizatorului.

Folosirea unei baterii litiu-polimer și a componentelor eficiente se traduce într-o autonomie de până la 10 ore1, UX305 fiind un model perfect pentru profesioniștii aflați în mișcare. În ciuda designului subțire, UX305 are conectivitate completă, cu 3 porturi SuperSpeed USB 3.0 și viteze de transfer de 10 ori mai mari ca USB 2.0.

Ecran QHD+ cu detalii uimitoare

Un ultra-portabil uimitor are nevoie de un ecran care să iasă din sfera obișnuitului.

Astfel, ZenBook UX305 vine echipat cu un ecran IPS cu diagonala de 13.3 inci și rezoluție QHD+ de 3200×1800 pixeli.

Acesta are de 5 ori rezoluția unui ecran HD standard și dispune de o densitate de 275 ppi pentru imagini clare, vii și realiste.

Cu o luminozitate de 300cd/mp, o rată de contrast de 770:1 și o acoperire anti-reflex, negrul este profund, albul este uimitor de pur, iar gama largă de culori (72% NTSC) asigură acuratețea tonurilor.

Atingere incredibilă, sunet incredibil

Interfața tactilă este elementul central al noului ZenBook UX305. Cu un ecran tactil ultra-senzitiv, touchpad precis cu atingeri multiple, suport Smart Gesture și o tastatură iluminată, UX305 este conceput să ofere o experiență senzitivă.

Sunetul incredibil a fost întotdeauna un punct forte al familiei ZenBook, iar noul model nu face excepție.

ASUS SonicMaster, ce încorporează tehnologia ICEpower de la Bang & Olufsen, redă un sunet incredibil pentru un laptop, cu bas profund și voce clară.

Software-ul AudioWizard oferă 5 reglaje prestabilite, optimizate pentru diverse surse de sunet, astfel încât utilizatorii să se bucure de o experiență cât mai plăcută.

ZenBook UX305 este disponibil deja în România, prețurile pornind de la 3500 lei, în funcție de configurație.