Astra Giurgiu s-a calificat în Grupele Ligii Europa după ce a învins West Ham United

Astra Giurgiu s-a calificat în Grupele Ligii Europa după ce a învins West Ham United
loading...

Campioana României s-a calificat în Grupele Europa League după ce s-a impus în returul play-off-ului în fața echipei West Ham United.

Astra Giurgiu a devenit coșmarul englezilor de la West Ham United. Pentru a doua oară consecutiv, Astra reușește să elimine West Ham United din cupele europene.

Astra Giurgiu s-a impus joi seară în deplasare, prin golul marcat de Filipe Teixeira în minutul 45. În partida retur disputată la Giurgiu, scorul a fost egal, 1-1.

Giurgiuvenii au eliminat-o din cupele europene pe West Ham United pentru al doilea an consecutiv, după ce în stagiunea precedentă Astra reușit un egal la Londra, 2-2, învingând cu 2-1 pe teren propriu în turul al treilea preliminar.

Drept urmare, România va avea două reprezentante în grupele Europa League, Astra Giurgiu și Steaua București, după ce anul trecut nu am avut niciuna în grupele cupelor europene.

Categorii: SPORT

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro