Partidul Noua Românie a reușit pe 5 noiembrie o performanță fantastică. În doar 24 de ore au fost înregistrate peste 1000 de cereri. Record absolut atât pentru PNR, ca și partid nou înființat, cât și pentru un partid din România. Niciun alt partid din România nu a reușit această performanță, ca într-o singură zi să primească în mod voluntar, 1000 de cereri de înscriere.

Partidul Noua Românie devine pe zi ce trece partidul favorit al românilor care își doresc cu adevărat schimbarea. Nu este o laudă ci o constatare. Dovada o reprezintă cele peste 1000 de cereri de înscriere în PNR venite pe 5 noiembrie 2015, în mod voluntar, fără ca cineva să-i ”aducă” sau ”racoleze” pentru a se înscrie în Noua Românie.

Cele peste 1000 de cereri de înscriere înregistrate pe 5 noiembrie 2015 reprezintă o performanță incredibilă pentru Noua Românie în condițiile în care partidul a fost lansat pe 1 septembrie, nu avem ”vedete” sau ”personalități” în partid și doar în urma unei promovări online, întrucât televiziunile și presa națională nu ne acordă ”atenție”.

Noua Românie devine o forță și un partid pe care românii îl vor pentru țara lor. Cele peste 1000 de cereri înregistrate în 5 noiembrie demonstrează faptul că suntem credibili și că românii asta vor. Un partid nou, curat, fără traseiști politici, format din tineri care vor să se implice pentru a construi o Nouă Românie. Le mulțumesc tuturor celor care s-au înscris până acum în PNR și îi asigur că atât eu cât și toți cei care sunt deja membri muncim pentru a construi o alternativă la actuala clasă politică, să putem veni în fața românilor cu un proiect curat, nou și cel mai important, credibil și cât de poate de real. În 2016 românii nu vor mai fi nevoiți să aleagă răul cel mai mic. Acum au pe cine vota pentru a putea trăi decent și să nu mai aibă grija zilei de mâine și să știe că țara e pe mâini bune”, a declarat Sebastian Popescu, președintele PNR.

Vârful înscrierilor a fost atins pe 5 noiembrie, însă cererile de înscriere au venit în număr mare și pe 6, 7, 8, 9 și 10 noiembrie. În acest moment, după un efort zilnic de 12-16 ore, echipa PNR a reușit să contacteze pe toți cei care s-au înscris în Noua Românie și să finalizeze procedura de înscriere în PNR.