Aspirina din serialul Las Fierbinți de la PRO TV, bătută măr

Mirela Oprișor, actriţa care joacă rolul Aspirina în celebrul serial de la PRO TV, Las Fierbinţi, a fost bătută măr. Actriţa a fost la un pas de moarte.

Puţin şitu faptul că Asiprina a trecut printr-o dramă pe care o cunosc foarte puțini oameni și pe care a ascuns-o inclusiv de părinții ei.

A trăit pe propria piele Revoluția din decembrie 1989 și efectele pe care le-a avut aceasta mai târziu. La numai 19 ani Mirela Oprișor trecea printr-un calvar.

Cunoscuta actriță s-a înscris în Partidul Național Țărănesc, care din păcate, i-a adus foarte multe necazuri.

„Am trăit lucrurile astea, eu chiar am fost la Revoluţie. Am luat şi bătaie cu bâta de la FSN-işti. Eram mai mare atunci. Mă înscrisesem în PNŢ, eram mai mulţi tineri şi ne întâlneam într-un local. Într-o seară, ne-au aşteptat nişte FSN-işti care ne-au bătut cu bâta şi ne-au lăsat acolo. Părinţii mei nici acum nu ştiu, am fost vânătă două săptămâni, dar m-am ascuns de ei.  A fost o emulaţie cu tineri, «hai să facem, hai să schimbăm ceva». Era un val, visam să schimbăm lucrurile şi credeam că asta înseamnă, să intrăm într-un partid. Eu am renunţat la idee, chiar după ce am luat bătaie, cred că atunci nu aveam mai mult de 19 ani şi mi-a fost frică. Cred că cel mai tare m-a marcat interviul lui Ţuţea. Mi-a împrumutat un coleg caseta cu Ţuţea. Nici nu ştiam cine e Ţuţea, cine ştia cine e Ţuţea? Atunci am zis: eu trebuie să fiu altcineva, trebuie să fac altceva. Nu o să uit niciodată imaginile alea, acel interviu care mie mi-a schimbat efectiv destinul. Nu pot să-ţi explic de ce, cum, dar atunci mi-am dat seama că există altceva pe lumea asta, că există alţi oameni şi că ai dreptul pe lumea asta să vrei mai mult”,a declarat Mirela Oprișor pentru adevarul.ro.

A reușit să treacă peste acele momente și s-a concentrat pe pasiunea sa, actoria. S-a mutat la București unde s-a angajat vânzătoare la ziare, în tura de noapte.

A intrat la teatru din a doua încercare. Însă a fost cu noroc căci acolo l-a cunoscut şi pe viitorul ei soț, Mimi Brănescu, regizorul serialului „Las Fierbinți”.