Asia Express – Drumul Împăraţilor a ajuns la final. Iată când va difuza finala Antena 1

Sezonul patru al reality-show-ului de aventură „Asia Express: Drumul împăraților” a ajuns la final. Antena 1 a stabilit data finalei. Doar două etape au mai rămas din Asia Express – Drumul împăraților. 

Lansat pe 18 septembrie 2021, show-ul a revenit la Antena 1 după un an de pauză forțată, din cauza pandemiei, cu un traseu în premieră: Turcia-Georgia-Iordania-Israel. Traseul iniţial includea şi Azerbaidjan, însă din cauza pandemiei au fost nevoiţi să reconfigureze din mers, noul traseu. Filmările au început în una iulie în Turcia.

Fanii Asia Express îşi vor lua la revedere la sezonul patru întrucât duminică, 14 noiembrie începe difuzarea penultimei etape din concursul televizat.

Elwira și Mihai Petre, Cuza și Emi, Adriana Trandafir și Maria Speranța, soții Natanticu și surorile Buble se pregătesc să părăsească Iordania și să intre în Israel, unde se va da marea luptă pentru Asia Express.

Ediția finală va fi difuzată miercuri, 24 noiembrie, de la 20.30, atunci când vom afla cine pleacă acasă cu trofeul și marele premiu de 30.000 de euro al Asia Exprees 2021.