Steaua lui Gigi Becali a fost detronată de pe primul loc al clasamentului Ligii I la fotbal. ASA Tg. Mureş a învins miercuri seară, în deplasare, Steaua și a urcat pe primul loc în campionatul intern.

Părăsită de fani, rămasă fără sigla care a făcut-o celebră, Steaua este acum și fără noroc și e pe cale să rămână și fără titlul de campioană a României la fotbal.

ASA Târgu Mureș s-a impus miercuri seară, în mod neașteptat, pe Național Arena în prezența a peste 15.000 de spectatori, cu scorul de 1-0 în fața echipei Steaua București.

Ianis Zicu a marcat în minutul 37, unicul gol al partidei, printr-o execuție perfectă a unui corner.

Repriza a doua i-a aparţinut Stelei, însă rezultatul pe tabela de scor a rămas neschimbat.

Astfel că în urma acestei vitorii la limită, ASA Târgu Mureș este noul lider al Ligii I la fotbal și este pe cale să devină pentru prima dată în istorie campioana României.

ASA Tg Mureș are acum 62 de puncte, ocupă primul loc și mai are de jucat doar cinci meciuri. Steaua a căzut pe doi și are un total de 60 de puncte.

Fanii steliști i-au cerut demisia lui Costel Gâlcă din funcția de antrenor. Dacă nu își va da demisia, cu siguranță va fi concediat de Gigi Becali pentru rezultatul catastrofal din partida cu ASA Tg. Mureș.