Aşa se ocupă Ministrul Costache, epidemia de coronavirus. Cu şpriţ la restaurantul Isoletta

În ziua în care în Bucureşti se confirma primul caz de coronavirus, Ministru Sănătăţii petrecea de zor la restaurant, fără vreo grijă, stress. Aşa lucrează domnul Polisano în plină epidemie de coronavirus. Şi ca să nu fie singur la şpriţ, Ministrul Polisano l-a luat şi pe Ministrul Alexe al Culturii.

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, în weekend când nu operează „pro bono” pe 20,000 de lei la Polisano, petrece la un şpriţ la un restaurant din Herăstrău care are un nume similar cu acel echipament medical cu care se transportă suspecţii de coronavirus, Isoletta.

S-a aflat motivul pentru care domnul Ministru Costache era de negăsit în ziua confirmării primului caz de coronavirus la Bucureşti. Domnul Ministru era la şpriţ.

Jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob a identificat și motivul: sâmbătă seara, Victor Costache petrecea la restaurantul ”Isoletta” din Herăstrău.

”Mici confuzii guvernamentale: simbata seara, sistemul sanitar combătea coronavirusul cu izoleta, iar ministrul Sănătății (la pachet cu cel al Culturii) combătea de zor la ”Isoletta”…Cu cîteva ore inainte se anuntase primul caz in Bucuresti, deci merita sărbătorit…”, scrie Bogdan Tiberiu Iacob pe pagina sa de facebook.