Ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela a declarat sâmbătă seară, la Digi24, că și după data de 15 mai vor fi date amenzi pentru nerespectarea restricțiilor care vor mai rămâne în vigoare.

Ministrul Vela pregăteşte noi restricţii pentru români şi după data de 15 mai, pentru ca forţele de ordine să poată amenda în continuare românii. E o formă de control forţat a populaţiei ţării.

„Evident că da. Restricțiile care vor rămâne în vigoare – decise de căte Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență – vor avea același obiectiv: protejarea sănătății cetățenilor. Așadar, cei care încalcă regulile ce vor fi implementate în acea perioadă probabil că se vor gândi de mai multe ori, pentru că în actele normative emise vor fi prevăzute și măsuri coercitive”a precizat Marcel Vela.

Ministrul Vela a spus că în perioada stării de urgență pentru nerespectarea restricțiilor din ordonanțelor militare 300.859 de persoane au fost amendate, iar suma totală a ajuns la peste 600 de milioane de lei adică 120 milioane euro.

Dacă vrei ca românii să fie respectaţi şi să nu îşi mai bată nimeni joc de ei, înscrie-te în Noua Românie, singurul partid care nu primeşte traseişti politici.

Poţi să te înscrii în Partidul Noua Românie, completând aici formularul online.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.