Afaceristul croat care a bătut-o cu bestialitate pe Daniela Crudu, a fost demascat. Până acum, afaceristul era ţinut ascuns inclusiv de fosta sa iubită pe care a băgat-o în spital.

Seco Dubravko a fost surprins pe o stradă din Bucureşti, de reporterii cancan.ro în timp ce se afla alături de un prieten.

Croatul a părăsit hotelul de lux în care s-a cazat după ce a plecat din locuința Cruduţei și îmbrăcat lejer, s-a îndreptat împreună cu prietenul său spre una dintre agențiile imobiliare din zonă.

După mina pe care o afișa, omul de afaceri din Croația nu părea să fie afectat în niciun fel.

Cruduţa a mărturisit că şi-a văzut moartea cu ochii şi dacă nu apuca să fugă, bărbatul voia să o omoare. Aceasta spune că nu l-a mai văzut niciodată într-o astfel de situaţie.

„Dacă nu săream din maşină şi nu fugeam, mă omora. M-a dat cu capul de bord. Suntem împreună de mult timp, nu a avut nicio ieşire violentă, dar acum, practic era alt om. Nu s-a comportat niciodată aşa, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. Nu mai văd, am ochii lipiţi şi plini de sânge”, a declarat Daniela Crudu pentru Xtra Night Show.

Daniela Crudu a ajuns duminică dimineață la Spitalul Universitar din București cu nasul spart și mai multe traumatisme pe corp, după ce iubitul a lovit-o cu bestialitate în timp ce se întorceau spre casă.

“A bătut-o! Se întorceau azi-dimineaţă de la club, băuseră amândoi, iar, la semafor, Daniela s-a trezit luată din senin la bătaie. I-a dat un pumn în faţă, are toată faţa vânătă şi nasul spart. A sărit din maşină desculţă”, a povestit una dintre rudele vedetei.