Daniela Crudu a fost externată din Spitalul Universitar, după trei zile de internare. Vedeta tv este desfigurată. Are bandaj pe nas şi faţa tumefiată. Semn că bătaia primită de la iubitul croat a fost zdravănă.

Seco Dubravko a bătut-o cu bestialitate pe Daniela Crudu. Vedeta tv a avut nevoie de trei zile de spitalizare şi de multe calmante ca să poată face faţă rănilor şi durerilor provocate de loviturile primite de la iubitul croat.

Joi, Daniela Crudu a părăsit sipitalul. Paparazii au fotografiat-o cu o glugă pe cap şi cu nasul bandajat.

După ce a băgat-o în spital pe iubita sa, susţine cu tupeu că defapt nu i-a făcut nimic.

Mi-a spus că, dacă Daniela are nevoie de ceva, să-l sune. Lui nu i se pare gravă situația„, a declarat Ana, sora fostei asistente TV.

Daniela Crudu a fost desfigurată de iubitul croat, după nişte crize de gelozie, pe care le-a avut într-un club din Capitală.

Croatul agresiv susţine că nu a bătut-o pe Cruduţa, căci dacă făcea aşa ceva, vedeta tv nu mai ieşea din spital.

Mi-a spus ca, daca Daniela are nevoie de ceva, sa-l sune. Lui nu i se pare grava situatia, a zis ca daca ar fi batut-o, nu mai iesea din spital”, a dezvaluit Ana.

Daniela Crudu a sunat duminică dimineaţă, la 112, in jurul orei 5.30, spunand ca a fost data afara din casa si batuta de iubitul ei de origine croata.

Vedeta tv a cerut prelungirea ordinului de restricţie, semn că se teme de croat.