Valeriu Argăseală cere demisia arbitrului Sebastian Colţescu dar şi a şefului Comisiei Centrale a Arbitrilor, după ce Steaua Bucureşti a pierdut partida de la Giurgiu, cu Astra, cu scorul de 2-0, deşi a marcat trei goluri valabile.

Arbitrul Sebastian Colțescu a făcut praf partida Astra Giurgiu – Steaua București, de miercuri seară, din cadrul Ligii I.

Colțescu a anulat trei goluri valabile, Stelei, astfel că roș-albaștii au pierdut partida cu 2-0.

La finalul partidei, Valeriu Argăseală, președintele Stelei, a cerut demisia lui Sebastian Colțescu și a șefului CCA, catalogând drept o rușine, arbitrajul partidei.

”Sunt total dezorientat, nu știu ce să cred. În 2015 să arbitrezi în halul ăsta e o rușine națională! Dacă un meci între două echipe calificate în Europa sunt arbitrate astfel de un arbitru care are pretenția că e arbitru internațional, atunci trebuie să găsim altă explicație… Am dat trei goluri și am pierdut cu 2-0. O să cer scoatarea din corpul de arbitaj a lui și a tușierului care a anulat două goluri. Eu o rușine mai mare ca asta nu am putut trăi. Nici pe vremea Victoriei și a Scorniceștiului nu se întâmpla așa ceva. Dacă are ceva personal cu Steaua? Întrebați-l pe arbitru, dacă mai poate declara ceva. O rușine! Voi cere și demisia lui Vassaras și scoaterea acestor doi din arbitaj. Trebuie să facem curățenie!”, a declarat nervos Valeriu Argăseală.

Pe lângă cele trei goluri anulate greșit, Colțescu a văduvit-o pe Steaua și de prezența pe teren a lui Sulley Muniru. Fotbalistul nu a primit dreptul de a juca din partea arbitrului Sebastian Colţescu, pe motiv că pe carnetul de joc al fotbalistului, în dreptul clubului la care este legitimat, apare în continuare CFR Cluj, fosta sa echipă.