Argăseală cere demisia lui Colţescu după ce arbitrul a anulat Stelei, trei goluri valabile în partida cu Astra

Argăseală cere demisia lui Colţescu după ce arbitrul a anulat Stelei, trei goluri valabile în partida cu Astra
loading...

Valeriu Argăseală cere demisia arbitrului Sebastian Colţescu dar şi a şefului Comisiei Centrale a Arbitrilor, după ce Steaua Bucureşti a pierdut partida de la Giurgiu, cu Astra, cu scorul de 2-0, deşi a marcat trei goluri valabile.

Arbitrul Sebastian Colțescu a făcut praf partida Astra Giurgiu – Steaua București, de miercuri seară, din cadrul Ligii I.

Colțescu a anulat trei goluri valabile, Stelei, astfel că roș-albaștii au pierdut partida cu 2-0.

La finalul partidei, Valeriu Argăseală, președintele Stelei, a cerut demisia lui Sebastian Colțescu și a șefului CCA, catalogând drept o rușine, arbitrajul partidei.

”Sunt total dezorientat, nu știu ce să cred. În 2015 să arbitrezi în halul ăsta e o rușine națională! Dacă un meci între două echipe calificate în Europa sunt arbitrate astfel de un arbitru care are pretenția că e arbitru internațional, atunci trebuie să găsim altă explicație… Am dat trei goluri și am pierdut cu 2-0. O să cer scoatarea din corpul de arbitaj a lui și a tușierului care a anulat două goluri. Eu o rușine mai mare ca asta nu am putut trăi. Nici pe vremea Victoriei și a Scorniceștiului nu se întâmpla așa ceva. Dacă are ceva personal cu Steaua? Întrebați-l pe arbitru, dacă mai poate declara ceva. O rușine! Voi cere și demisia lui Vassaras și scoaterea acestor doi din arbitaj. Trebuie să facem curățenie!”, a declarat nervos Valeriu Argăseală.

Pe lângă cele trei goluri anulate greșit, Colțescu a văduvit-o pe Steaua și de prezența pe teren a lui Sulley Muniru. Fotbalistul nu a primit dreptul de a juca din partea arbitrului Sebastian Colţescu, pe motiv că pe carnetul de joc al fotbalistului, în dreptul clubului la care este legitimat, apare în continuare CFR Cluj, fosta sa echipă.

Categorii: SPORT

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Scrie un comentariu

<