Noua Românie îndeamnă craiovenii să se alăture campaniei ”Arată că îți pasă!”, prin care pot dona sânge pentru aproapele lor. Campania se derulează pentru al doilea an consecutiv în Craiova.

Organizația PNR Craiova continuă și în acest an campania ”Arată că îți pasă” prin care își propune să responsabilizeze prin puterea exemplului, un număr cât mai mare de cetățeni. Acțiunea își propune să mobilizeze un număr cât mai mare de cetățeni în donarea de sânge, dar și conștientizarea acestora la importanța acestui simplu gest față de cei a căror viață depinde de o picătură de sânge.

Banii obținuți din această acțiune vor fi donați pentru un eveniment umanitar.

Campania ”Arată că îți pasă” a fost lansată în 2016 și a fost un real succes. Pe lângă șansa la viață oferită printr-un simplu gest, donare de sânge, am adus zâmbetul pe buze unor copii dintr-un centru de plasament, chiar în prima zi de Paște.

Toate cadourile oferite copiilor au fost achiziționate pe baza tichetelor obținute în urma donării de sânge și a donațiilor oferite de membrii PNR Craiova.

”Am conceput acest eveniment în ideea de a informa și responsabiliza societatea noastră. Sângele este singurul „medicament“ care nu poate fi cumpărat. Prezenţa lui în spitale, acolo unde este nevoie de el, depinde de solidaritatea umană, de numărul persoanelor care vin să doneze „picăturile de viaţă“. România este și la acest capitol pe ultimul loc în Europa, din păcate.Vă invit să participați la acest eveniment”, a adăugat Sorin Preda, Vicepreședinte Național al PNR.

Acțiunea va avea loc sâmbătă, 8 aprilie 2017, începând cu ora 09,00 la Centrul de Transfuzie din Craiova ( str. Tăbaci, numărul 1).

Toți cei care își doresc să devină cetățeni implicați se pot înscrie la acestă inițiativă prin apel la numărul de telefon 0787777945 sau adresa de email organizatiapnrcraiova@gmail.com .

Dacă vă întrebați ” De ce să donez sânge?”, ”Cum să donez?”, ”Ce trebuie să fac înainte de a dona”, vă invităm pe website-ul oficial al Centrului Național de Transfuzie Sanguină pentru a vă informa http://www.ctsbucuresti.ro/.

Pagina evenimentului : https://www.facebook.com/events/766695173495258/ Nouă ne pasă, arată și tu că îți pasă!

Dacă vrei să te înscrii în Partidul Noua Românie, poți completa AICI formularul online.

Află mai multe despre Noua Românie citind Statutul și Programul Politic pe site-ul oficial www.partidulnouaromanie.ro.

Urmărește pe facebook activitatea zilnică a Noua Românie. Fii parte a schimbării care se produce în România sub ochii tăi!