Arabii se bat pe Halep. Românca a primit o ofertă incredibilă de la Dubai!

Arabii se bat pe Halep. Românca a primit o ofertă incredibilă de la Dubai!
loading...

Simona Halep i-a fermecat pe arabi. Deşi s-a retras de la turneul de tenis de la Dubai, organizatorii o vor pe româncă.

Simona Halep devine din ce în ce mai populară pe mapamond, după finala memorabilă de la Australian Open.

Românca i-a cucerit pe iubitorii tenisului nu doar la Melbourne, ci şi în Orientul Mijlociu. Halep a avansat până în semifinalele turneului din Qatar, însă n-a apucat să joace cu Garbine Muguruza din cauza unei accidentări. Fiind nevoită să abandoneze meciul.

Deşi s-a întors în ţară şi a anunţat că nu va evolua în turneul Dubai Duty Free Championship ce a început luni, organizatorii o vor pe româncă.

Impresionaţi de jocul Simonei, aceştia vor ca Halep să fie imaginea competiţiei!

„Dezbatem ideea de a o avea pe Simona Halep drept ambasador al mărcii pentru Dubai Duty Free, alături de Caroline Wozniacki şi Shuai Zhang“, a declarat, potrivit Digi Sport, Salah Tahlak, directorul turneului de la Dubai. Simona Halep a câştigat în 2015 trofeul la Dubai, după o finală împotriva Karolinei Pliskova.

Simona Halep a luat o pauză de 19 zile după finala de la Australian Open, însă s-a dovedit că şi-a grăbit revenirea pe teren din moment ce şi-a agravat accidentarea la Doha. Acum, a doua jucătoare a lumii a anunţat că va sări peste Dubai Duty Free Championship, dar va încerca să evolueze la Indian Wells, turneu care începe pe 5 martie.

Categorii: SPORT

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro