Pentru pavarea suprafetelor, exista o multime de posibilitati, insa, de departe cea mai avantajoasa din toate punctele de vedere, este reprezentata de betonul decorativ, atat pentru spatiile interioare, cat si pentru spatiile exterioare. Acest tip de beton, este recunoscut si foarte apreciat in principal, tocmai pentru estetica deosebita pe care o putem obtine in urma pavarii.

Pavarea cu beton decorativ a aparut tocmai din necesitatea de a imbunatatii din punct de vedere estetic dar si in ceea ce priveste calitatea in general, solutia clasica de amenajare cu beton simplu.

Betonul decorativ este la randul sau de mai multe tipuri: beton amprentat, beton elicopterizat, beton dezactivat sau beton polimeric. Astfel, in functie de utilizari, exista mai multe posibilitati din care puteti alege, cel mai popular dintre toate acestea fiind cel amprentat, despre ca o sa si discutam putin in randurile ce urmeaza.

Betonul amprentat este fara doar si poate cea mai cautata solutie pentru pavarea curtilor proprii, a aleilor, a zonelor publice precum piete, intrari in institutii, zone din parcuri si lista poate continua la nesfarsit deoarece exista nenumarate posibilitati.

Principalele avantaje reprezentate de pavarea cu beton amprentat, sunt urmatoarele:

  • Posibilitati variate de personalizarea prin diverse matrite si culori din gama
  • Aspect foarte placut atat in punct de vedere vizual cat si la atingere datorita utilizarii unor lacuri speciale
  • Pavajul nu se va decolora fiind protejat de acele lacuri speciale
  • Exista posibilitatea de a opta pentru beton amprentat antiderapant
  • Se poate turna in grosimi mari pentru a rezista la trafic greu si la socuri puternice
  • Raport calitate/pret extrem de avantajos

O varianta excelenta daca va doriti si dumneavoastra beton amprentat de cea mai buna calitate, durabil si placut estetic, o veti gasi accesand BetonExpert.ro.

Accesand site-ul acestora veti putea gasi o multime de informatii extrem de utile in materie aplicatori beton amprentat, precum si o galerie foto cu diverse lucrari executate de acestia, astfel incat sa puteti vedea calitatea lucrarilor.  In plus, pe langa acea galerie foto, echipa BetonExpert.ro dispune si de un blog prin intermediul caruia sunt publicate frecvent diverse articole ce contin informatii utile cu privire la diverse proceduri de pavare a suprafetelor, idei si sfaturi despre materiale si asa mai departe, despre domeniul constructiilor in general.

Echipa BetonExpert.ro are o experienta de peste un deceniu in acest domeniu al aplicarii solurilor decorative, avand sute de proiecte finalizate cu succes, oferind servicii de calitate si la preturi foarte avantajoase, rapide, realizand deplasari la fata locului pentru a va prezenta o oferta gratuita, fara nici un fel de angajament.

O astfel de investitie este destul de serioasa, si trebuie sa fie facuta cu simt de raspundere, tocmai pentru a va putea bucura de un rezultat placut vizual si durabil. Alegeti beton amprentat si nu numai, oferit de Beton Expert, si cu siguranta nu veti regreta alegerea facuta, in special cand veti putea privi rezultatul final.

Totul va este pus la dispozitie la numai un simplu click distanta, accesand pagina web BetonExpert.ro!