Aplicația AMEX-lab – calea mai simplă metodă de acces la echipamente și consumabile pentru laboratoare

La capitolul echipamente și consumabile pentru laborator, accentul cade întotdeauna pe calitatea produselor. Vorbim de produse ce au scopuri bine determinate, toate situate în jurul cercetării minuțioase, cu rezultate precise.

La noi în țară și nu numai, accesul, de cele mai multe ori, la consumabile și echipamente pentru laborator se face prin intermediul mediului online. Acum totul este mai simplu – la un click distanță regăsim tot ce avem nevoie, fără a fi nevoiți să ne prezentăm în vreun magazin fizic.

Aplicația AMEX-lab – o altă cale prin care putem ajunge mai ușor în posesia unor astfel de produse

AMEX-lab, reprezentanța din România a firmei AMEX Import Export GmbH din Austria, este un magazin în care se regăsesc astfel de produse de la peste 100 de furnizori. Vorbim de aparatură de laborator, dar și consumabile diverse pentru industrii de asemenea variate.

Pentru că totul să fie mult mai eficient în ceea ce privește achiziționarea unor astfel de produse, echipa AMEX-lab a lansat de curând o aplicație cu același nume. Aici totul este mai simplu: de la căutarea produsului dorit și până la finalizarea comenzii. Totodată, cei ce își descarcă această aplicație vor primi constant notificări despre produsele noi adăugate, dar și despre cele mai recente promoții. În aceeași ordine de idei, reducerea extra de 2% face parte tot din pachetul de beneficii cu care cei care descarcă această aplicație vor intra în contact. Aceasta se regăsește aici: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.emd.AmexLab.

Soluții diverse pentru toate industriile

AMEX-lab nu se adresează, să zicem, doar laboratoarelor de cercetare, ci și școlilor, facultăților, liceelor, dar și cabinetelor ce au nevoie de aparatură și consumabile de laborator. Se poate spune că acest magazin online este o sursă infinită de soluții pentru ce își doresc să achiziționeze doar produse calitative din această sferă, cea a cercetării, la prețuri modice.

De exemplu, pentru acele laboratoare în cadrul cărora activitatea principală este cântărirea cu precizie a maselor, indiferent de tipul lor, același magazin vine cu produse extrem de necesare pentru desfășurarea unor astfel de operațiuni. Putem aminti aici de balanțe: clasice, cu o zecimală după virgulă, dar și performante, precise cu mai mult de o zecimală.

Bineînțeles, pentru o alegere mai rapidă, respectiv pentru o selecție pliată întocmai pe propriile cerințe, cei interesați pot folosi filtrul de căutare din cadrul site-ului. Astfel, alegerea pot fi făcută în funcție de producător, tipul balanței (pe lângă cele de precizie mai există și balanțe de umiditate, numărare, cantărire paleți și așa mai departe), tipul de calibrare (internă sau externă), intervalul de cantărire, dar și raportând totul la preț, bineînțeles.

Despre balanțe se poate spune că ocupă o parte extrem de mică în vitrinele virtuale ale magazinului AMEX-lab. Bineînțeles, ele pot fi vizualizate și achiziționate totodată direct prin intermediul aplicației. Cei interesați o regăsesc și în App Store: https://apps.apple.com/app/id1446577882.

Pe lângă aparatura de laborator, din rândul căreia s-a luat că exemplu ulterior balanța, în cadrul aceluiași magazin se regăsesc și echipamente de măsură precum oxigenometre, analizatoare aer și gaz, barometre, colorimetre, pH-metre, iar lista poate continua. Accesoriile, reactivii, sticlăria, dar și plasticele reprezintă alte categorii compacte ce fac parte din cadrul magazinului amex-lab.ro, disponibil acum, după cum s-a mai spus, și prin intermediul aplicației.

Transport gratuit pentru toți cei care achiziționează prin intermediul aplicației

Suprizele din cadrul acestui magazin cu de toate, după cum se poate spune, nu se opresc aici. Experții oferă celor ce achiziționează consumabile și echipamente de laborator prin intermediul aplicației transport gratuit. Totodată, cumpărătorii pot solicita adăugarea rapidă și în SEAP. După cum s-a mai spus și anterior, cei ce dețin această aplicație vor primi constant notificări în legătură cu cele mai noi promoții, dar și cele mai noi produse adăugate pe site.

În cazul în care este nevoie de un ajutor în ceea ce privește alegerile, experții AMEX-lab stau mereu la dispoziția clienților. Ei le pot oferi mai multe detalii cu privire la fiecare produs în parte, dar și suport și cele mai bune sfaturi pentru ca persoanele în cauză să facă cele mai bune alegeri.

Cei ce vor să achiziționeze consumabile și echipamente de laborator, dar și alte produse din această sferă, sunt invitați să acceseze site-ul amex-lab.ro sau să descarce aplicația proaspăt lansată.