Un tânăr medic român care nu mai suportă ca ţara să fie condusă de oameni corupţi şi incompetenţi, lansează public un apel către toţi românii, pentru a se uni într-un proiect naţional prin intermediul căruia să reuşească schimbarea în România.

„Treziţi-vă. Cu nepăsarea ne pierdem ţara!”, este strigătul tănărului medic, adresat tuturor românilor cărora le mai pasă de propria ţară. Sebastian Popescu, în vârstă de 36 de ani, a absolvit în anul 2006, Facultatea de Medicină Veterinară din Timişoara, cu media 9,27 la examenul de licenţă. Deşi a fost crunt dezamăgit de reacţia statului român după ce şi-a finalizat studiile, şi nu a primit niciun fel de sprijin pentru a se integra în piaţa forţei de muncă, tânărul medic nu s-a dat bătut. Luptăror din fire şi mereu de partea adevărului şi împotriva nedreptăţilor, din dorinţa de a produce o schimbare în România prin care să revoluţioneze întreaga ţară, Sebastian Popescu a pornit în 2015 un proiect unic în ţară. A fondat Noua Românie. Primul partid creat de la zero din tineri care nu au mai fost în alt partid.

„În 2006, după şase ani de facultate, când mi-am luat licenţa şi eram apt de muncă, statul român, cel care 6 ani a investit în mine, când să mă pună la muncă, să îşi scoată „investiţia”, m-a abandonat. Mi-a spus uite uşa, uite drumul, du-te unde vezi cu ochii. Nu îmi pasă că şase ani am cheltuit bani cu tine ca să te formez ca medic veterinar. Într-un stat democratic în care se înmplă aşa ceva, lucrurile trebuiesc să se schimbe. Nu poţi să investeşti şase ani într-un student şi când este apt de muncă să îţi iei mâna după el şi să nu te intereseze de propria ta investiţie. A fost momentul în care mi-am dat seama că ceva nu merge deloc bine în ţară. După 2006, piedicile şi problemele au început să apară la tot pasul. Din prea multă indignare şi nepăsare în jurul meu, din prea multă nedreptate şi bătaie de joc din partea celor care ne conduc, am decis să ies din rând şi să încerc ceva unic în România. Să construiesc un partid de la zero pe principii sănătoase, fără traseişti politici, fără oameni corupţi şi cu interese ascunse. Am ştiut că nu mă înham la ceva uoşor, dar am crezut că românii au nevoie de aşa ceva, au nevoie de o alternativă la actuala clasă politică. Am crezut că îşi doresc schimbarea şi că aşteaptă ca cineva să-i cheme să se implice într-un astfel de proiect. Toate relele pornesc de la clasa politică, dacă reuşim să o schimbăm cu tineri politicieni, oneşti, serioşi, curajoşi şi pregătiţi fiecare pe domeniul lor, vom schimba lucrurile în bine. Doar aşa putem produce schimbarea. Doar când ne vom implica şi ne vom uni forţele, ideile, opiniile, părerile, vom putea să schimbăm democratic, prin vot, această clasă coruptă şi nereformată„, a declarat Sebastian Popescu pentru recentNEWS.ro.

Toţi românii, indiferent de vârstă şi studii sau pregătire profesională, sunt chemaţi să vină alături de echipa PNR pentru a dezvolta acest proiect politic şi prin intermediul lui să se producă îndreptarea lucrurilor în ţară.

„Fac apel la toţi românii, în special la cei tineri, să se implice în acest proiect dacă le mai pasă de România. Niciun partid din România nu oferă şansa unui membru, încă din prima zi, să se poată implica real în proiect, să aibă responsabilităţi, puterea de a decide, de a se ţine cont de ideile şi propunerile lui. Schimbarea este posibilă doar atunci când vorm renunţa la comoditate şi vom alege o minimă implicare atât cât ne permite timpul. Dacă vrem să fim respectaţi atât în ţară cât şi afară, trebuie să avem grijă pe cine alegem să ne reprezinte. Vă aştept în PNR să construim împreună o Nouă Românie„, a precizat Preşedintele PNR.

Noua Românie numără în prezent 32 de Organizaţii locale, dintre care 6 sunt în Bucureşti, cinci în Diaspora: Anglia, Spania, Italia, Germania şi Belgia, iar 21 în marile oraşe din ţară: Ploieşti, Constanţa, Timişoara, Craiova, Iaşi, Galaţi, Cluj Napoca, Buzău, Bacău, Satu Mare, Baia Mare, Deva, Oradea, Arad, Piatra Neamţ, Tulcea, Sibiu, Bălceşti, Reşiţa, Tîrgu Jiu şi Braşov.

Dacă ai 18 ani şi vrei să faci ceva pentru ţara ta, vino în PNR.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.