Crima de la Caracal comisă de un mecanic auto pentru că autorităţile statului român nu au fost capabile să localizeze apelul dat la 112 de tânăra Alexandra Măceşanu, a revoltat o ţară întreagă. 

Alexandra a fost ucisă de incompetenţa şi nepăsarea autorităţilor române„, este declaraţia lui Sebastian Popescu, tânărul care de patru ani se luptă să ofere românilor o alternativă. Tânărul face apel acum la români să nu se rezume doar la a se revolta fie în stradă fie în mediul online şi după câteva zile să îşi vadă de viaţă.

Sunt şocat de ceea ce s-a întâmplat cu Alexandra. Incompetenţa şi indolenţa autorităţilor române au ucis-o pe tânăra de la Caracal. Nu am crezut vreodată că în ţara mea, în anul 2019, se poate întâmpla aşa ceva. Să sune de trei ori la 112 şi autorităţile nu fie capabile să afle de unde sună, este de neconceput.Această tragedie arată încă odată putregaiul din România. Rom românii să nu rămână indiferenţi şi să nu se rezume doar la proteste şi revolte. Nu vom schimba nimic aşa. Vă rog, hai să ne unim forţele şi să punem pe picioare PNR, proectul pe care l-am lansat încă de acum patru ani. Trebuie să vină oameni noi care să conducă ţara, trebuie să vină oameni curaţi şi competenţi, la cârma ţării. Hai să nu repetăm tragedia de la Colectiv, la invinit. Hai să nu ne lamentăm şi doar atât. Hai să trecem la treabă. Vă astept în număr cât mai mare în PNR”, a delcarat Sebastian Popescu, Preşedintele Noua Românie.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statutul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.