Orice vizează partea de agregate și beton a unui proiect de construcție trebuie să se plieze pe anumite standarde ale calității și totodată pe reglementări stricte. Din aceste motive, se impune utilizarea unor aparaturi pentru testarea materialelor utilizate în construcții, însă de o parte terță, care să asigure conformitatea acestora.

În întâmpinarea celor care doresc să realizeze investiții sigure în astfel de echipamente vine Precisa.ro, un magazin online cu un portofoliul complex de produse pentru testarea betonului și a agregatelor, astfel încât să fie asigurate calitatea lor.

Ce oferă Precisa publicului interesat de soluții privind testarea materialelor de construcții?

Interesul este de a investi în soluții bazate pe tehnologii înalte, aparatură de testare de înaltă specializare, care să dispună și de acreditare pentru standarde naționale și internaționale diferite.

Opțiunile ce alcătuiesc portofoliul magazinului online Precisa.ro constituie un reper pentru că oferă:

  • Produse care respectă standardele și normele privind calitatea.
  • Soluții raportate la necesități bine documentate, alături de consiliere și ghidare din partea specialiștilor privind analiza datelor de testare.
  • Proceduri de testare concepute special atunci când variantele standard nu corespund cu nevoile.
  • Aparatură care asigură calitatea betonului și a agregatului.

Când aparatura testare materiale de constructii corespunde cu normele și cerințele, utilizatorii pot evalua performanța exactă a materialelor disponibile. Aceste echipamente sunt special gândite pentru a permite utilizatorilor controlarea calității betonului atât în timpul construcție, cât și după.

Iată și ce soluții regăsiți în portofoliul de la Precisa, în funcție de necesitate:

Testarea agregatelor – în acest sens Precisa propune seturi echivalente de nisip, aparatul Blaine, mașina Los Angeles, set de vase volumetrice, tăvi de oțel, inox, balanțe, etuve, umidometre, set ciururi și site etc., dar și soluții pentru testarea de bitum-asfalt.

Testarea de beton-mortare – după necesitate în portofoliul furnizorului se găsesc mese vibrante, tipare cilindrice și cubice, con de tasare, aparat aer oclus 5 sau 8l, betonoscop, pahometre, sclerometru digital sau standard, bazine pentru păstrarea probelor și altele.

Testarea cimentului – mese de șoc, malaxoare, tipare prismatice, inele Le Chatelier, mașini de tracțiune, compresie, de încovoiere, aparatul Vicat.

Testarea asfaltului – pentru această operațiune sunt puse la dispoziție articole precum malaxoarele cuprinse între 10 și 20 l, aparate SOXHLET, sonete mecanice sau manuale, recuperatoare de solvent, Presa Marshall – digitală sau analogică, centrifugă de extracție, pentru filer. Pe site sunt disponibile informații cu privire la fiecare dintre acestea.

Testarea solului – nu în ultimul rând, echipamentele concepute pentru testarea solului constituie o necesitate și trebuie să se plieze pe anumite criterii. Dintre acestea, portofoliul magazinului menționat cuprinde penetrometre de teren și de buzunar, instalații de foraj, picnometre echivalent nisip, edometre, triaxiale, tipare Proctor, permeabilimetre, set con cu nisip, aparat Casagrande etc.

Practic gama de produse disponibile la Precisa se pliază pe nevoile vizate de diferite etape ale proiectelor de construcții, permițând monitorizarea controlului calității, începând din teren și până la caracterizarea materialelor în cadrul laboratoarelor specializate. Indiferent de tipul materialelor testate și de stadiul proiectelor, furnizorul asigură toate cele necesare pentru rezultate sigure și precizie înaltă. Produsele dispun de certificare și vin însoțite de garanția calității.

Cei interesați de astfel de achiziții pot solicita ajutorul specialiștilor Precisa pentru a avea siguranța unei investiții sigure, care să ofere și rezultate pe măsura așteptărilor.

Aspecte ce consolidează încrederea publicului vizavi de produsele de la Precisa

Întotdeauna o astfel de alegere trebuie să fie documentată. Astfel, faptul că specialiștii prezintă transparență în ceea ce privește fiecare produs din cele comercializate constituie un plus de încredere pentru cei interesați. Mai mult decât atât, aceasta este consolidată și de faptul că numeroase nume de companii renumite pe piață își asigură stocurile din portofoliul Precisa. Începând de la regiile de apă, la agenții de mediu, centrale electrice, instituții de sănătate – atât publice, cât și private, laboratoare de analize fizico-chimice, în cadrul acestui magazin online se găsesc soluții variate, pliate pe nevoi la fel de variate.

Reușește să mențină trează atenția publicului ce vizează astfel de achiziții prin faptul că se axează neîntrerupt pe obiectivul de la început stabilit, de a extinde gama de produse și de servicii, astfel ca fiecare să beneficieze de experiențe plăcute și de soluții eficiente, durabile. Specialiștii oferă și suport tehnic privind implementarea diverselor echipamente si aparaturi. Mai multe informații cu privire la acestea sunt disponibile pe Precisa.ro.