Apa reprezintă cel mai important element al vieții. Corpul uman conține aproximativ 70% apă, motiv pentru care hidratarea trebuie păstrată în mod constant. Din nefericire, adesea apare însă în corp problema acidității ridicate, ce are consecinte nefavorabile. Apa este din nou soluția, însă nu orice tip de apă, ci apa alcalină. Perla Moldovei reprezintă un real reper în acest sens, fiind singura apă natural alcalină, cu un pH de 8,8.

Deși corpul uman este perfect capabil să mențină echilibrul pH-ului, atunci când nu primește nutrienții necesari, apelează la resursele interne. Nivelul ridicat de aciditate trebuie obligatoriu neutralizat, iar în acest scop se folosește calciul din oase și dinți. Dacă natura acidică persistă, inclsiv problemele de sănătate devin tot mai frecvente.

Cum ajută consumul de apă la scăderea acidității?

După cum arătam și anterior, nu este vorba despre orice tip de apă. Doar apa alcalină poate să ajute organismul în lupta cu aciditatea. Indiferent dacă este consumată cu scop preventiv sau ca o metodă de tratament, apa alcalină reușește să regleze nivelul pH-ului din corp.

Sistemul de autoreglare al organismului nu face uneori față acidității prea mari, însă ajutorul vine din direcția apei alcaline. Aceasta reușește să curețe mult mai bine corpul de reziduuri, întrucât în condiții de hiperaciditate este favorizată apariția bacteriilor, a ciupercilor, viermilor sau diverselor boli. Reziduurile acide sunt însă neutralizate și lichefiate de apa alcalină, care, odată consumată, aduce numeroase alte beneficii.

De ce sa alegi apa Perla Moldovei?

Deși ofertele de pe piață sunt destul de generoase atunci când vine vorba despre apa alcalină, un nume se remarcă. Este vorba despre apa Perla Moldovei, singura apă oligominerală naturală cu un pH de 8,8. Spre deosebire de alte tipuri de apă alcalină, cea comercializată prin intermediul site-ului h2omag.ro nu este supusă niciunui proces de modificare a compoziției chimice. Toate beneficiile generate de consumul acestei ape sunt obținute astfel pe cale naturală.

Avantaje oferite de apa Perla Moldovei

Primul dintre atuuri ar fi dat de faptul că apa alcalină este absorbită mult mai rapid în organism. Hidratarea corpului se realizează astfel într-un mod mult mai eficient, spre deosebire de consumul de apă normală.

Perla Moldovei, mulțumită proprietăților sale, ajută considerabil și în curele de detoxifiere. După cum precizam și anterior, apa alcalină neutralizează și lichefiază reziduurile acide din organism, favorizând eliminarea lor. Orice dietă sau regim de detoxifiere implică și un consum de apă mai ridicat, însă dacă se folosește apa alcalină, se pot obține și mai multe beneficii.

Acțiunea antioxidantă a apei Perla Moldovei nu poate fi contestată. Starea de sănătate îmbunătățită este obținută prin neutralizarea radicalilor liberi, care activează în mediul acid. Alcalinitatea ridicată a apei Perla Moldovei readuce echilibrul la nivelul organismului și astfel sunt ținute la distanță efectele nocive ale radicalilor liberi.

Nu în ultimul rând, consumul de apă alcalină ajută la fortificarea sistemului imunitar. Prin obținerea echilibrului la nivel de pH sunt facilitate toate procesele din organism, capacitatea de autoapărare a acestuia este îmbunătățită, iar sistemul imunitar primește un ajutor considerabil. Se pare că Perla Moldovei, prin nivelul ridicat de alcalinitate, poate ajuta de asemenea și în cazul curelor de slăbire.

Cei care vor să afle lista întreagă de beneficii aduse de apa alcalină Perla Moldovei, pot accesa site-ul h2omag.ro, de unde pot chiar să comande această reală revelație terapeutică.