Casa Regală a României a făcut un anunţ de ultimă oră, legat de programul funeraliilor Rgelui Mihai I. Din cauza numărului foarte mare de români care vor s-i aducă un ultim omagiu, Regelui,  Porţile Palatului Regal nu se vor închide în noaptea de joi spre vineri.

Biroul de presă al Casei Regale anunţă că toată noapte a de joi spre vineri, românii se pot reculege la catafalcul Majestăţii Sale Defuncte, Regele Mihai I.

Mii de persoane, de toate vârstele, aşezate pe mai multe rânduri, stau la coadă, la această oră, aşteptând să se reculeagă la catafalcul Regelui Mihai I.

În jurul Palatului Regal se află o mulţime de oameni, care doresc să-şi ia rămas-bun de la Rege, iar coada se întinde pe Calea Victoriei şi pe bd. Ştirbei Vodă până în faţa Sălii Palatului.

Atmosfera este copleşitoare. Oamenii cu flori şi lumânări aşteaptă în linişte deplină. În jurul prânzului, li s-a alăturat Principele Nicolae. I-a salutat pe toţi cei prezenţi, care nu încetau să-l aplaude.

Catafalcul este vegheat de preoţi şi de militarii Brigăzii 30 garda Mihai Viteazu. Afară, marea de oameni creştea de la o oră la alta. La Palatul Regal au ajuns români din Cluj, Timiş, Dolj, Oradea sau Constanța.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al Regelui Mihai a ajuns miercuri seara, în jurul orei 20,20, la Palatul Regal din Bucureşti, unde, până sâmbătă, cei care l-au admirat pe fostul suveran îi pot aduce un ultim omagiu.