Luc Montagnier, virusilogul care a câştigat premiul Nobel pentru Medicină, spune ce se va întâmpla pe termen lung cu cei care s-au vaccinat împotriva noului coronavirus.

Virusologul a vorbit într-un interviu despre „vaccinurile” experimentale, care nici nu au licență spunând că „Vaccinurile provoacă mutații”.

Tot el spune: „Nu există nicio șansă de supraviețuire pe termen lung pentru cineva care a primit unul dintre „vaccinurile” Covid, pentru cei care au fost vaccinați împotriva virusului „chinezesc”, cum el însuși caracterizează coronavirusul. Nu există nicio speranță și nici o vindecare posibilă. Trebuie să fim pregătiți să incinerăm cadavrele” declară Luc Montagnier.

Nu este însă singurul specialist în medicină care face astfel de afirmaţii.  Profesori de renume mondial și mii de medici din toată lumea au făcut declarații în aceeași direcție.

În special, profesorul germano – thailandez al Universității germane din Mainz, Sucharit Bhakdi, adresându-se populației mondiale, o implora cu următoarele cuvinte: „Nu credeți … nu credeți această minciună! Nu credeți, pentru numele lui Dumnezeu! Și, pentru numele lui Dumnezeu, informați-vă înainte de a vă permite să vă vaccinați pe voi înșivă și pe cei dragi! Pentru că, dacă ați fost vaccinați odată, acele limfocite, dacă se întâmplă din nou, vor deveni și mai active. Deci, acest lucru explică de ce al doilea vaccin este întotdeauna mai rău decât primul, deoarece este amplificatorul (rapelul), nu? Și, pentru Dumnezeu … nu-l faceți a treia sau a patra oară, pentru că, dacă îl veți face, veți contribui la decimarea populației mondiale”.

În plus, profesorul irlandez al Universității din Dublin, Dolores Cahill, fost vicepreședinte al Comitetului științific al Inițiativei medicamentelor inovatoare (IMI), declarase în urmă cu câteva luni: „Un procent mare dintre cei care au făcut vaccinul ARNm vor muri în decurs de un an … studiile pe animale ne-au arătat că până la 50% vor muri. Mai ales, până la 80% dintre persoanele din grupa de vârstă între 45 și 80 de ani vor avea complicații grave de sănătate sau vor muri”.

Fostul vicepreședinte al Pfizer, Dr. Michael Yeadon, a declarat, de asemenea, următoarele: „Este prea târziu pentru a salva pe oricine a fost vaccinat cu vreunul dintre vaccinurile Covid-19. Miliarde de oameni sunt condamnați la moarte sigură, imuabilă și dureroasă. Oricine a primit injecția va muri cu siguranță prematur, în decurs de cel mult 3 ani, în cel mai optimist scenariu”.

SURSE:
https://www.lemonde.fr/les-decodeurs/article/2020/04/17/le-coronavirus-fabrique-a-partir-du-virus-du-sida-la-these-tres-contestee-du-pr-luc-montagnier_6036972_4355770.html

https://www.thestar.com.my/news/regional/2020/04/21/experts-accusation-that-covid-19-virus-originates-in-lab-is-false-and-wrong 

https://www.marseillenews.net/toutes-les-personnes-vaccinees-contre-le-covid-mourront-previent-le-virologue-francais-%E2%8B%86.html 

https://www.facebook.com/100013353545767/videos/1178172692637838  (Video in English)  https://www.makeleio.gr/  (Video in English)

https://www.lifesitenews.com/news/exclusive-former-pfizer-vp-your-government-is-lying-to-you-in-a-way-that-could-lead-to-your-death