Antrenorul de tenis al lui Iohannis face acuzații GRAVE la adresa Simonei Halep

Antrenorul de tenis al lui Iohannis face acuzații GRAVE la adresa Simonei Halep
loading...

Simona Halep, numărul unu mondial în tenisul feminin, este acuzată de Marius Vecerdea, antrenorul cuplului prezidenţial, de faptul că nu ştie să aprecieze antrenorii români. 

Marius Vecerdea, fost antrenor al Elenei Dementieva, fost număr 3 mondial, dezvăluie motivul real al „rupturii” dintre Simona Halep şi Andrei Pavel.

Dacă iniţial se credea că „Cneazul” a fost cel care a dorit încetarea colaborării, adevărul pare să fie altul. Halep ar fi fost cea care ar fi dorit să pună capăt aventurii alături de Andrei Pavel.

„Ne arată caracterul Simonei. Nu neapărat negativ. Trendul este de a face schimbări dese, la un an-doi. Mai ales schimbări de antrenori români. Nu are apreciere prea multă faţă de români„, a spus Vercedea, pentru Libertatea.

Andrei Pavel s-a alăturat staff-ului Simonei halep în septembrie 2017, după US Open, iar alături de el, românca are cele mai mari performanţe din carieră, numărul unu mondial şi câştigarea primului trofeu de Grand Slam, Roland Garros.

După despărţirea de Halep, Andrei Pavel a devenit antrenorul lui Marius Copil.

Categorii: SPORT

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro