Antonescu: Băsescu e o rușine. Cum poate dormi liniștit când vede ce se întâmplă cu Ridzi

Crin Antonescu, fost președinte PNL, a spus luni, că Traian Băsescu este o rușine pentru țară și se întreabă cum poate dormi liniștit știind că biata Monica Ridzi a ajuns la închisoare după ce a furat pentru ca EBA să ajungă europarlamentar.

Crin Antonescu a spus că revenirea pe scena politică a fostului președinte Traian Băsescu, întrebându-se cum poate dormi Băsescu liniștit când vede ce se întâmplă cu Monica Iacob Ridzi, fost ministru al Tineretului.

“Să fie sănătos și să dea din el tot ce e mai bun, dar nu pe scena politică, pentru că acolo a dat. Domnul Băsescu este, probabil că acum o văd și cei mai înverșunați susținători ai domniei sale, domnul Băsescu este o rușine și dacă stau și mă gândesc cum poate dormi liniștit numai când vede ce se întâmplă, să spunem, cu biata Monica Ridzi? Mi-e peste mână fie să și glumesc despre domnul Băsescu”, a spus Antonescu la Palatul Parlamentului.

Fostul ministru al Tineretului și Sportului Monica Iacob Ridzi a fost condamnată definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la 5 ani de închisoare cu executare în dosarul în care este acuzată de abuz în serviciu în legătură cu organizarea Zilei Tineretului din 2009.

Marți,  Monica Iacob Ridzi, care abia se mai ţine pe picioare din cauza leucemiei, a făcut 30 de ore pe drum cu duba de la penitenciarul Gherla la Spitalul Penitenciar Jilava.