La o lună de la lansarea piesei ”E criminală”, Antidot şi Alexo au prezentat și videoclipul oficial al noului single. Patru zile a durat filmarea videoclipului, atât în locații din România cât și din Cipru.

Grație unui feedback bun în mediul online, Antidot și Alexo au lansat videoclipul la piesa „E Criminală”.

Cei doi artişti au filmat acest videoclip pentru a face şi mai înţeleasă această melodie, ca mesajul să ajungă cât mai repede acolo unde trebuie iar produsul să fie mai digerabil.

În videoclip, în rolurile principale apar chiar cei ce sunt pe piesă. Aceștia încearcă să îşi joace cât mai bine rolul băiatului care încearcă să agaţe o faţă după care este foarte îndrăgostit şi ar face orice să fie cu ea, însă faţă se lasă cu greu agăţată.

Filmările videoclipului au durat 4 zile, au fost mai multe locaţii iar clipul a fost filmat atât în România (în oraşul Iaşi şi prin împrejurimi) cât şi în Cipru (Limassol).

Piesa este semnată cu label-ul SprintMusic, este compusă de Antidot şi Alexo, iar la producţia instrumentalului a contribuit Bogdan Ionuţ-Cotiugă, de coperta s-a ocupat Alex Neguriţă, mixing-ul şi mastering-ul a fost realizat de Antidot şi Alex Maxim în studiourile AndyMusic.