“Printre vise călător”, este numele noului single lansat de Antidot alături de Alexo. Noul single lansat în Săptămâna Patimilor, are parte de un videoclip incitant.

Inspirate din viața reală a artiștilor, versurile piesei spun povestea unei relații cu toate etapele sale, de la fericire, bucurie, până la agonie și dezamăgire.

,,Ideea piesei s-a născut foarte repede şi asta datorită instrumentalului care m-a inspirat din prima şi m-a făcut să scriu foarte repede strofele, am simţit de la început că va ieşi o piesă bună deoarece o simţeam foarte bine. Textul este inspirat din viaţa mea şi interpretarea lui a fost foarte naturală. Colaborarea cu Alexo a început de fapt înainte de a lucra la această piesă, el contactandu-mă să îl ajut cu o strofă rap pe o piesă de-a lui, ne-am întâlnit la studio şi am observat că ne înţelegem foarte bine din punct de vedere muzical, dar şi ca oameni, şi cum aveam nevoie de un refren care să îţi rămână în cap şi să transmită bine mesajul piesei, am vrut să nu rămân dator şi să îl invit şi eu pe o piesă proprie şi m-a surprins foarte repede, trimiţându-mi într-un timp scurt ideea refrenului. Pe viitor, cu siguranţă o să mai auziţi melodii în aceeaşi formulă deoarece ne completăm bine în piese şi totodată suntem din acelaşi oraş, Iaşi. Momentan lucrez la un nou album solo, iar noul single “Printre vise călător”, va fi inclus pe material”, spune Antidot.

Compozitorii piesei sunt Antidot şi Alexo, instrumentalul este produs de către Mario Beatz, piesa fiind imprimată în studiourile AndyMedia, iar mix-masterul a fost realizat de către Antidot şi Alex Maxim.

,,Mă bucur că a ieşit o colaborare frumoasă între mine şi Antidot. El este un băiat foarte talentat la capitolul rap şi la compus versuri. Trebuie să precizez că pentru melodia asta, amândoi ne-am inspirat din propriile vieţi. Nu cred că există vreun om care în viaţă lui să nu fi fost la un moment dat rănit în dragoste”, spune Alexo.

Antidot a debutat în muzică în anul 2001. Are la activ 2 albume solo şi un album alături de fosta să trupa “Parţial”, având pe aceste materiale colaborări împreună cu What’s UP, Doddy.

Alături de fosta trupă, a câştigat un concurs organizat de primul radio online din ţară, în urmă unei selecţii atente a unui juriu format din Grasu Xxl, Cabron şi Puya, au fost invitaţi în Bucureşti pentru a înregistra o piesă şi a cânta în una din ediţiile live în studio alături de Don Baxter.

În anul 2009, câştigă locul 1 la concursul naţional de hip hop “Ultimatum pentru artă” – ediţia VI, fapt ce aduce la apariţia în prima revista de hip hop din ţară şi multe alte. În acelaşi timp mai câştigă concursul pentru cele mai bune versuri, din juriu făcând parte şi Vlad Dobrescu (C.T.C), fiind invitat live în aceeaşi emisiune radio cu juriul.

În acelaşi an începe colaborarea cu Casă de Cultură a Studenţilor Iaşi, fapt ce aduce la o serie de evenimente, turnee, în special în localitatiile din judeţul Iaşi dar şi pe litoral, la Costineşti unde cânta pe scenă alături de artişti precum : Iris, Fără Zahăr, Parlament, Ducu Berti, Anda Adam, Paraziţii, Grasu Xxl, Maximilian, şi mulţi alţii.

Alexo, pe numele lui real Alexandru Ocu, este un tânăr în vârstă de doar 19 ani, dar în ciuda vârstei, are o voce extraordinară. Alexo a început activitatea muzicală la vârstă de 6 ani, câştigând numeroase premii la concursuri naţionale şi internaţionale! A studiat chitară şi pianul. Este finalist al show-ului – ,,M-a făcut mama Artist”, difuzat de Prima TV, unde în juriu a fost şi Connect-R, fapt care l-a făcut să îl invite să cânte împreună la unele evenimente şi în acelaşi timp să îl susţină.

De-a lungul timpului tânărul a reuşit să se bucure de o experienţă artistică nu numai în domeniul muzical ci şi în teatru. A jucat în filme muzicale alături de actori cu care România se mândreşte: Jean Constantin şi alţii!

A reprezentat România la un concurs internaţional desfăşurat la Moscova concurând cu 15 ţări, el fiind singurul român şi câştigând marele premiu!

Colaborarea cu rapperul Antidot, a început anul acesta când cei doi au compus piesă ,,Printre vise călător”, o melodie de dragoste care prezintă povestea unei iubiri eşuate.