Antena Stars difuzează interviul cu Cotabiță, realizat cu 2 zile înainte de comă

Antena Stars difuzează sâmbătă, un interviu cu Gabriel Cotabiță, realizat cu două zile înainte ca artistul să ajungă în comă la Spitalul Floreasca din București.

Mâine, de la 16:00, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, Antena Stars difuzează un interviu cu Gabriel Cotabiță, realizat cu două zile înainte de momentul care i-a pus viața în pericol.

„Ne-am întâlnit marți pentru filmare. Era același Gabriel Cotabiță pe care îl îndrăgesc – sclipitor, tonic, puternic, nimic ieșit din comun”, declară Oana, uimită de problemele de sănătate cu care se confruntă în prezent artistul.

„A povestit în interviu, ce coincidență, numai despre modul incredibil în care a sfidat bolile vieții lui, pentru că a fost un copil bolnăvicios. El ar fi trebuit să nu fie nimic din ce este astăzi, pentru că la șapte ani era un copil condamnat să nu facă efort. M-a impresionat modul pozitiv în care vede viața și cum a reușit să învingă boala doar prin gândirea pozitivă”, mai povestește Oana.

Interviul integral cu Gabriel Cotabiță poate fi urmărit mâine, de la 16:00, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

Vrei sa fii la curent cu noile stiri? Da-ne un like!