Antena Stars difuzează sâmbătă, un interviu cu Gabriel Cotabiță, realizat cu două zile înainte ca artistul să ajungă în comă la Spitalul Floreasca din București.

Mâine, de la 16:00, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, Antena Stars difuzează un interviu cu Gabriel Cotabiță, realizat cu două zile înainte de momentul care i-a pus viața în pericol.

„Ne-am întâlnit marți pentru filmare. Era același Gabriel Cotabiță pe care îl îndrăgesc – sclipitor, tonic, puternic, nimic ieșit din comun”, declară Oana, uimită de problemele de sănătate cu care se confruntă în prezent artistul.

„A povestit în interviu, ce coincidență, numai despre modul incredibil în care a sfidat bolile vieții lui, pentru că a fost un copil bolnăvicios. El ar fi trebuit să nu fie nimic din ce este astăzi, pentru că la șapte ani era un copil condamnat să nu facă efort. M-a impresionat modul pozitiv în care vede viața și cum a reușit să învingă boala doar prin gândirea pozitivă”, mai povestește Oana.

Interviul integral cu Gabriel Cotabiță poate fi urmărit mâine, de la 16:00, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.