Cazul fetei de 18 ani de la Vaslui, violată cu bestialitate de șapte tineri, care acum sunt lăsați în libertate de justiție, a determinat Antena 1 și Antena 3 să demareze campania națională de solidarizare cu victima.

Azi, telespectatorii Antena 1 îi pot vedea pe toți prezentatorii Observator cu o panglică albă în piept. Inițiativa lor de a prezenta știrile purtând aceste simboluri ale inocenței vine în semn de susținere a tuturor victimelor agresiunii fizice din România.

În contextul unui val de revoltă stârnit în toată țara de cazul tinerei din Vaslui agresate de șapte violatori, prezentatorii Observator trag un semnal de alarmă și își arată solidaritatea cu toate victimele agresiunii fizice.

„În această dimineață port în piept o panglică albă. Este modul meu și al colegilor de la Observator și Antena 3 să fim solidari cu tânăra din Vaslui care a fost violată cu brutalitate de 7 bărbați”, a scris Olivia Păunescu pe un cont de socializre.

La rândul ei, prezentatoarea Meteo Alexandra Bădoi a ținut să precizeze pe contul său oficial de Facebook că susține acest demers:Bună dimineața! În semn de solidaritate cu tânăra din Vaslui, violata de șapte indivizi, noi și colegii nostri de la Observator si Antena 3 Romania purtăm această panglică albă.

Și Daniel Osmanovici a luat atitudine și a făcut public un filmuleț în care condamnă fapta celor șapte violatori. Toți prezentatorii Observator vor purta azi în piept panglica albă.