Antena 1 a achiziţionat drepturile tv pentru a produce în România celebrul show concurs, The Wall, însă nu are bani ca să construiască în ţara noastră decorul. Drept urmare, filmările pentru „The Wall – Marele Zid” au loc în Polonia.

Filmările pentru „The Wall – Marele Zid”, producția surpriză pe care Antena 1 o pregătește pentru sezonul de toamnă, au loc zilele acestea în Polonia, acolo unde a fost construit platoul special în care înregistrează mai multe țări care au achiziționat formatul.  Într-un decor extraordinar, echipa și concurenții au dat startul unuia dintre cele mai așteptate show-uri ale momentului.

„Un zid înalt de 12 metri e gata să schimbe într-o singură oră viața celor au avut curajul să îl infrunte. „Platoul  este impresionant din punct de vedere vizual și tehnic. Este  într-adevăr copleșitor momentul în care ești față în față cu zidul, iar eu spun asta din postura de prezentator, îmi dau seama cât de mari sunt emoțiile concurenților”, a declarat Valentin Butnaru.

Creat de LeBron James, celebrul jucător NBA, alături de Maverick Carter (SpringHill Entertainment) si Andrew Glassman (Glassman Media) împreună cu  Universal Television Alternative Studio și distribuit de Endemol Shine Group, The Wall este un format care ține publicul într-un suspans incredibil.

O combinație între quiz-show, noroc și strategie, acțiunea este plasată într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”.

Emoțiile ajung la o intensitate uimitoare pe măsură ce bilele roșii și verzi cad de-a lungul zidului, determinând câștiguri impresionante sau pierderi uriașe. „The Wall – Marele Zid” pune în joc premii în valoare de până la 500.000 de Euro în fiecare ediție .